​Για πρώτη φορά μετά από επτάμιση χρόνια συναντήθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή «Ελένη».

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις τους είχαν μπει στον «πάγο» μετά το πολύκροτο διαζύγιο της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα ο Κωστόπουλος τότε ήταν ο πρώτος που είχε δημοσιεύσει στο περιοδικό του τις φωτογραφίες της Ελένης με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια πριν τον υποδεχτεί, θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση προς τους τηλεθεατές για τη σχέση της με τον Πέτρο.

«Νομίζω ότι μόνο μια φορά έχει βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπή μου, όλα αυτά τα χρόνια. Με τον συγκεκριμένο αυτόν άνθρωπο γνωριστήκαμε στη δουλειά και στην πορεία γίναμε φίλοι. Δεν ήμασταν κολλητοί γιατί δεν μπορώ να είμαι κολλητή με έναν άνθρωπο που κάνει μια εντελώς άλλη ζωή από εμένα, αλλά όταν βρισκόμασταν στο σπίτι του, στην ίδια παρέα, περνάγαμε πολύ ωραία. Τις εκρήξεις του τις αντιμετώπιζα με χαρά και χιούμορ. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν έχουμε επαφή. Είμαι λίγο αμήχανη, ίσως είναι και αυτός λίγο αμήχανος και το λέω αυτό γιατί δεν τον έχω δει από κοντά και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή κουβέντα για να σπάσουμε τον πάγο. Παρ’ όλα αυτά χαίρομαι που είναι σήμερα εδώ».

Ο Πέτρος βουρκωμένος μπήκε στο πλατό και την αγκάλιασε θερμά λέγοντάς της πως είναι συγκινημένος!

«Εδώ είμαι γιατί με εσένα κάποια στιγμή πρέπει να λύσουμε τους λογαριασμούς μας... Πλάκα κάνω». Και αμέσως πήρε τον λόγο η παρουσιάστρια: «Ναι δε θα λύσουμε τις διαφορές μας δημοσίως. Αλίμονο ποτέ... Δηλαδή μου λες επτάμιση χρόνια εμείς οι δυο δεν μιλάμε γιατί έτσι ξέχασες ότι υπάρχω και ξέχασα ότι υπάρχεις, είναι ποτέ δυνατόν

«Όταν νιώθω αμηχανία ή μια ταραχή ή όταν με προβληματίζει κάτι τα άκρα μου παγώνουν», πρόσθεσε η παρουσιάστρια δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ περίεργη θέση. Το ίδιο συναίσθημα βέβαια ένιωθε και ο πρώην εκδότης ο οποίος έκανε ταυτόχρονα και πλάκα λέγοντας πως εκείνος έχει φουντώσει.

Τι είπαν για την σχέση τους και τα διαζύγιά τους

«Ξέρεις τι πιστεύω; Ότι τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή, όχι γιατί κάποιον άνθρωπο τον έχεις απέξω...Επειδή λόγω καταστάσεων βρεθήκαμε μακριά. Παντα σε ένα διαζύγιο, είτε στο δικό μου, είτε στο δικό σου...Νομίζω ότι έχουμε πέσει σε μία λαίλαπα διαζυγίων. Έδωσες εσύ το έναυσμα και μετά εγώ», απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Για την περίοδο που έκαναν όλοι μαζί παρέα, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Εμείς ήμασταν μία παρέα, εμείς οι τέσσερις. Ήμασταν ζευγάρια, βγαίναμε όλοι μαζί...Όταν κάποιος χωρίζει, υπάρχει ένα σπάσιμο. Ξαφνικά απομακρύνεσαι. Δημιουργούνται εντάσεις. Δηλαδή εγώ δεν κάνω παρέα με μία σειρά ανθρώπων που κάναμε παρέα με τη Τζένη. Διαλύεται ένα πράγμα γιατί κάποιος θα πει υπέρ του ενός και του άλλου!».

«Εγώ σε πήρα πρώτος τηλέφωνο»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, η Ελένη Μενεγάκη και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχαν μία διαφωνία. Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποστήριξε ότι εκείνος την πήρε πρώτος τηλέφωνο, μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά η Ελένη Μενεγάκη ισχυρίστηκε ότι εκείνη του έστειλε πρώτη μήνυμα.

«Εγώ σου έστειλα πρώτη μήνυμα όταν σε είδα, όταν στα δικά μου τα μάτια, ο άνθρωπος που ήξερα και ήταν ένας άνθρωπος δυνατός- το δυνατός δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά του- για μένα η δύναμη σε έναν άνθρωπο έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό. Ήσουν ένας άνθρωπος που είχες απόλυτη κυριαρχία. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο, που μπορεί να μην μιλούσαμε, που μπορεί να είχα θυμώσει πάρα πολύ μαζί του, τον βλέπω να καταρρέει....Είμαι άνθρωπος κανονικός. Εγώ έστειλα μήνυμα για να σου πω όσα αισθάνομαι γραπτώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήθελα να αλλάξει κάτι και ξαφνικά να γίνουμε πάλι φίλοι!», αποκάλυψε η Ελ��νη Μενεγάκη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: «Γνωριζόμαστε 23 χρόνια. Η παρέα μας ξεκίνησε πιο πολύ εξαιτίας σου, παρά εξαιτίας του Γιάννη! Πιο πολύ εμείς ήμασταν φίλοι, παρά ο Γιάννης με την Τζένη!».

Τότε η Ελένη του είπε: «Ναι αλλά σου θυμίζω τι έλεγες όταν χώρισα. ''Εμένα φίλος μου είναι ο Γιάννης. Την Ελένη ούτε την ήξερα! Ε όχι δεν με ήξερες!''».

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη σε Κωστόπουλο:Έκανες ότι δεν με ξέρεις-Εγώ πονούσα για το διαζύγιο κι εσύ έκανες πλάκα

Πέτρος Κωστόπουλος: ΔΕΙΤΕ τι είπε γ��α την Μενεγάκη και την αρχή της σχέσης της με τον Μάκη