​Το πώς ο Δημήτρης Κοντομηνάς αποφάσισε να εμφανιστεί αιφνιδιαστικ�� στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης, αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος, στον απόηχο της ενέργειας του προέδρου του Alpha.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο κ. Κοντομηνάς «εισέβαλε» στην «Ελένη», την ώρα της μαγειρικής, ξαφνιάζοντας τους πάντες, ακόμα και την παρουσιάστρια, ενώ εξαπέλυσε μύδρους για τις ενέργειες του Νίκου Παππά και το μαύρο στα κανάλια.

«Ξέρεις πώς κατέβηκε; Είμαστε στο γραφείο του Παπαδρόσου (σ.σ. του διευθυντή ειδήσεων) και κουβεντιάζαμε. Είχε έρθει και ο Σρόιτερ. Λέω “παιδιά φεύγω. Πάω να αλλάξω πουκάμισο”. Μου λένε “γιατί” και απαντώ “είμαστε καλεσμένοι με την Σταματίνα στην Ελένη” και λέει “α, θα έρθω κι εγώ!”. “Μα μαγειρεύουν”, είπα και απαντά “στο μαγείρεμα θέλω να έρθω!”. Πλάκα κάναμε! Κατεβαίνοντας, νόμιζα ότι πήγαινε στο αυτοκίνητο για να φύγει. Μου λέει “δεν θα πάμε στην Ελένη;”», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος, το πρωί της Τετάρτης, στο «Happy Day».

Μετά την προβολή του στιγμιότυπου με τα λεγόμενα του προέδρου του Alpha, ο δημοσιογράφος κατέληξε: «πιστεύω ότι το ξέσπασμα του Κοντομηνά μπορεί να ήταν αυθόρμητο, όμως, μέσα του του είχε δουλέψει και το δουλεύει».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δημοσιογράφος