​Οι πληροφορίες πέφτουν «βροχή» μετά την περιπέτεια που πέρασε η Κιμ Καρντάσιαν!

Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν θα είναι πλέον... μοναδική, καθώς ο σύντροφός της, Κάνιε Γουέστ, προσέλαβε μία ομάδα από σωσίες της, προκειμένου να καλύπτει τα ίχνη της και να μην εντοπίζεται εύκολα από τους επίδοξους απαγωγείς της στο μέλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διάσημος ράπερ διέθεσε το ποσό των 7 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία μία ομπρέλας ασφαλείας γύρω από την Κιμ Καρντάσιαν, προκειμένου η σύντροφός του να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ μετά την περιπέτειά της στο Παρίσι.

Εκτός των υπόλοιπων μέτρων, πολλές... Κιμ θα κατευθύνονται σε διαφορετικούς προορισμούς κατά τις περιόδους των επαγγελματικών ταξιδιών της, προκειμένου να παραμένουν μυστικές οι λεπτομέρειες του προγράμματός της.

Η ληστεία στο Παρίσι συγκλόνισε τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος υποδέχθηκε την Κιμ στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, όταν επέστρεψε από τη γαλλική πρωτεύουσα.

kim-kardashian-kanye-west-690950a1-fe37-4554-b9d6-c2eaf6ea9c50.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις σωσίες της Καρντάσιαν, ο γνωστός ράπερ προχώρησε σε συμφωνία με ομάδα ασφαλείας και για το διαδίκτυο, η οποία στο παρελθόν είχε επιφορτιστεί με την περιφρούρηση και παρακολούθηση του Λευκού Οίκου, προστατεύοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τους συνεργάτες του.

Ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας της Κιμ Καρντάσιαν, Πασκάλ Ντουβιέ, επανέλαβε τη δήλωση-απειλή προς τους απαγωγείς, λέγοντας πως «θα σας βρούμε. Τα βάλατε με το λάθος άτομο. Έχουμε στοιχεία και θα σας βρούμε. Το υπόσχομαι προσωπικά. Κάνατε τη λάθος κίνηση».

Παράλληλα, ένα ευρύ σύστημα καμερών παρακολούθησης έχουν ήδη τοποθετηθεί σε κάθε γωνιά, σε όλα τα σπίτια του διάσημου ζευγαριού και παρακολουθούνται επί 24ώρου βάσεως.

«Ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται κάτω από υψηλού επιπέδου προστασία», δήλωσε ο επικεφαλής διαχείρισης του συστήματος, ενώ έγινε γνωστό, πως την ομάδα φύλαξης της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, συνθέτουν άρτια εκπαιδευμένοι πρώην στρατιωτικοί, αστυνομικοί και ειδικοί στη φύλαξη ατόμων.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθούσαν την Καρντάσιαν σε όλο το Παρίσι οι ληστές; ΔΕΙΤΕ το αυτοκίνητο – μυστήριο!

«Τρέμει» η Κιμ Καρντάσιαν για το ακατάλληλο φωτογραφικό υλικό στα κινητά της τηλέφωνα