​Το ότι παρέλαβε τα διπλότυπα για την κατάθεση της πρώτης δόσης από την εταιρεία «Dimera Media Investments Limited», του Ιβάν Σαββίδη, έκανε γνωστό η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την περασμένη Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία του κ. Σαββίδη ανακηρύχθηκε και επίσημα υπερθεματιστής τηλεοπτικής άδειας, μετά την αποχώρηση της εταιρείας του Ιωάννη Καλογρίτσα και τα όσα σκανδαλώδη για το πόθεν έσχες του είδαν το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, καταβλήθηκε και η πρώτη δόση του τιμήματος, ύψους 20,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά, το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατατέθηκε σήμερα το Διπλότυπα Είσπραξης της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, με ημερομηνία 30-9-2016 σχετικά με την κατάθεση του ποσού των 20.500.000,00 €, που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για την χορήγηση�� μίας (1) από τις τέσσερις (4) άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), από την εταιρεία “DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED”».