​Μετά από έναν μήνα «μάχης» για την υγεία του επέστρεψε στα τηλεοπτικά του καθήκοντα ο Αιμίλιος Λιάτσος, που μοιράστηκε με το κοινό όλα όσα έγιναν στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο δημοσιογράφος υπέστη σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μάλιστα, λόγω της κατάστασής του, δεν επισκέφθηκε στο μαιευτήριο τη σύζυγο του γιου του, Ελένη Καρποντίνη, όταν εκείνη γέννησε.

«Είναι λογικό να αισθάνομαι μία ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι ξανά στο στούντιο μετά από τριάντα μέρες…», είπε ο Αιμίλιος, εμφανώς συγκινημένος αλλά και αρκετά καταβεβλημένος, στην πρώτη του εκπομπή μετά τη νοσηλεία, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο Kontra Channel.

Ευχαριστώντας το κοινό για τα μηνύματα, τους θεράποντες γιατρούς και την οικογένειά του, ο δημοσιογράφος μίλησε εκτενώς για το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «θα ξεκινούσα κανονικά στις 29 Αυγούστου. Τρεις μέρες πριν, με “χτύπησε” ένας πυρετός και ο παθολόγος έδωσε εντολή και μου πήραν αίμα και είδε μερικούς δείκτες που ήταν ανεβασμένοι. Έκανα περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο και ο διοικητής μου είπε “καλώς ήρθες. Δεν φεύγεις!” και παρέμεινα εκεί 30 μέρες… Ήταν λοίμωξη του άνω αναπνευστικού. Χρειάστηκα μία ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. Έκανα ό,τι μου λέγανε και, έτσι, σιγά σιγά, άρχισα να τρώω, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήθελα να το παίξω τζόβενο, έκανα δίαιτα και έτρωγα ένα γεύμα την ημέρα και είχε αδυνατίσει ο οργανισμός μου».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Αιμίλιος Λιάτσος