Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

Ο Πέτρος ζητάει από τον γιατρό της κλινικής να αυξήσουν τη δόση των φαρμάκων της Εύας. Η Κρίστη περιποιείται την Άννα, αλλά της λέει πως αν δε βρεθεί το μωρό της, δε θα μπορέσει ποτέ να την ξανανιώσει ως μάνα της.


Η Ντορέτα ζητάει από κάποιον περαστικό να τηλεφωνήσει σε κλειδαρά για να μπει στο δια��έρισμά της, όταν ένα περιπολικό με τη φωτογραφία του μωρού την πλησιάζει. Ο Αντρέας με τη Δάφνη και τον Σολωμού στο πίσω κάθισμα, βρίσκονται καθοδόν για την κλινική που τους έχει υποδείξει ο Σολωμού, καθώς ο Βίκτωρας επισκέπτεται κατά καιρούς έναν συγκεκριμένο γιατρό για μία θεραπεία που κάνει. Ο Τζόνυ υποδέχεται με χαρά την Κρίστη που έχει αλλάξει γνώμη και θα παρευρεθεί στην απονομή, μαζί με την Έλσα. Η Δάφνη κι ο Αντρέας φτάνουν στο γραφείο του γιατρού του Βίκτωρα και αιφνιδιάζονται όταν εκείνος αναγκάζεται να τους ομολογήσει πως ο Αλεξιάδης φτάνει σε λίγο στο γραφείο του, καθώς άλλαξαν το ραντεβού τους για τώρα. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος, ο συνάδερφος από τη Δίωξη που έχει μείνει στο αυτοκίνητο για να φυλάει τον Σολωμού, βλέπει τον Βίκτωρα στο γκαράζ της κλινικής με τους άντρες του και τηλεφωνεί στον Αντρέα. Η Μάρθα φτάνει άρον-άρον στο σπίτι της Δάφνης για να βοηθήσει τον Πέτρο στο χειρισμό του με την Έλενα, αφού εκείνη έχει κλειδωθεί στο δωμάτιό της και αρνείται να ανοίξει.
Η Μαρίνα έχει στήσει το καβαλέτο της στη λίμνη και ζωγραφίζει, όταν φτάνει ο Μάνος. Η Ντορέτα καταφέρνει να μπει στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά. Ο Βίκτωρας μπαίνει στο γραφείο του γιατρού και σαστίζει όταν βλέπει μπροστά του τον Αντρέα και τη Δάφνη να τον σημαδεύουν με τα υπηρεσιακά τους όπλα. Ο Μάνος και η Μαρίνα δεν μπορούν να αντισταθούν στον έρωτά τους και αφήνεται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, με τη συμφωνία πως ό,τι γίνει τώρα μεταξύ τους, θα είναι σαν ένα όνειρο που έζησαν και οι δύο ταυτόχρονα.

Οι αστυνομικοί φτάνουν στην κλινική και συλλαμβάνουν τον Βίκτωρα Αλεξιάδη. Αντρέας και Δάφνη αγκαλιάζονται ανακουφισμένοι που από ‘δω και στο εξής θα ασχοληθούν μόνο με τη σχέση τους. Ένα σήμα που έρχεται στη Δίωξη από τον κλειδαρά που άνοιξε στη Ντορέτα, κινητοποιεί όλο το Σώμα, που ενημερώνει τη Δάφνη και τον Αντρέα.

Η Κρίστη ενημερώνεται από τη Δάφνη πως μάλλον βρέθηκε η Ντορέτα και το μωρό και τρελαίνεται. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως δεν μπορεί να περάσει τη ζωή του με την Έλενα, εκείνη όμως με βαριά καρδιά του λέει πως πρέπει να το κάνει.

Η Άντρη υποδέχεται τον Κυριάκο στο σπίτι της με βαθιά συγκίνηση. Εκείνος ωστόσο εξακολουθεί να την αντιμετωπίζει με σκληρότητα, γεγονός που την καταρρακώνει ψυχολογικά. Η Ντορέτα ετοιμάζεται να φύγει από το πρώην ιατρείο της γυναικολόγου, καθώς το βλέμμα του κλειδαρά τής προξένησε άγχος σε σχέση με το μωρό. Η Άννα κρατάει συντροφιά στην Ελπίδα όσο η Μάρθα λείπει. Η Κρίστη και η Έλσα ακολουθούν τη Δάφνη στο σπίτι που κρύβεται η Ντορέτα με το μωρό…