Το ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το μέλλον του Alpha έκανε γνωστό ο Δήμος Βερύκιος, καθησυχάζοντας, παράλληλα, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

«Δεν έχουμε καμία αγωνία για το μέλλον μας. Το έχουμε πάρει στα χέρια μας... Σύντομα, πολύ σύντομα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα: στο επιχειρείν, τους όρους δεν τους βάζουν, ούτε οι πολιτικοί, ούτε τα καθεστώτα. Οι στρεβλώσεις που έχει ο νόμος Παππά, η πολιτική του δευτερόλεπτο��, δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί. Μπορεί να ξαναγίνει ο διαγωνισμός, όμως, εμάς εδώ στον Alpha αυτό δεν μας επηρεάζει», ανέφερε, κατά τη διάρκεια του «Happy Day», ο δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «οι αποφάσεις του Δημήτρη Κοντομηνά είναι συγκεκριμένες, ο κύβος ερρίφθη. Ο Κοντομηνάς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή των Ουραλίων για business. Ήρθε από την Αμερική, κάθισε δύο μέρες, έκανε τις επαφές του, έδωσε τις οδηγίες του. Αυτή τη στιγμή το επιτελείο του υπό τον Δημήτρη Φουρλεμάδη εργάζεται πυρετωδώς. Το όραμα είναι συγκεκριμένο, διαυγέστατο, οι αποφάσεις είναι συγκεκριμένες.. Λέω στις οικογένειες των εργαζομένων του Alpha ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Δείτε στο βίντεο όσα ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος