​Με... αναφορές στην απουσία του Γιώργου Λιάγκα έκανε πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά, που δεν έκρυψε το άγχος και την αμηχανία της για τη solο παρουσίαση του «Πρωινό».

«Ήθελα το χεράκι μου τώρα, αλλά, εντάξει, τις κατέβηκα σκάλες», ανέφερε, φανερά αγχωμένη, η παρουσιάστρια κατά την είσοδό της στο πλατό, αφού καλημέρισε το κοινό.

Η δεύτερη αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα ήρθε όταν η Φαίη σύστησε το πάνελ της εκπομπής. Πλησιάζοντας τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος πλέον κάθεται δίπλα της, είπε: «κατάφερες να πλησιάσεις ακόμα λίγο την κεντρική θέση… Τον έφαγες σιγά σιγά! Και καλά φίλοι και όλο το Καλοκαίρι μαζί, αλλά… έχεις φτάσει στη θέση του!».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 που ήταν πάντα δίπλα. Είναι ωραίο να βλέπεις πως σε στηρίζουν. Όμως θέλω σας ζητήσω μία χάρη... δεν ξέρω αν κάνει να το πω. Θέλω φέτος να με στηρίξετε λίγο παραπάνω. Μου λένε τι ανάγκη έχεις, 14 χρόνια, 14 πρεμιέρες; Φοβάσαι; Δεν είναι ότι φοβάμαι, αλλά καλώς ή κακώς τα τελευταία έξι χρόνια –γιατί είναι η 7η χρονιά του Πρω1νού- είμαστε μαζί με το Γιώργο, ο οποίος θα μας λείψει και του στέλνουμε πολλά φιλιά. Εεε.. είναι λίγο αμήχανο... Λέω “μόνη μου; Χωρίς χεράκι;”», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα