​Όμηρος ενόπλων, που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, φέρεται να κρατήθηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι η Κιμ Καρντάσιαν!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, πέντε άνδρες μπήκαν στο δωμάτιο και, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τη διάσημη τηλεπερσόνα, που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα ελέω της Εβδομάδας Μόδας, κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.

54.jpg
(H ανάρτηση της Κιμ στα social media λίγες ώρες πριν τη ληστεία)

«Η Κιμ έχει κλονιστεί άσχημα, αλλά είναι σώα και αβλαβής», ανέφερε ο εκπρόσωπός της, ενώ από τη γαλλική Αστυνομία επιβεβαίωσαν το συμβάν, προσθέτοντας πως δεν μπορούν να πουν λεπτομέρειες καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Πληροφορίες του διεθνούς Τύπου αναφέρουν πως η 35χρονη τηλεπερσόνα διαμένει στο «Ritz Hotel» του Παρισιού, ενώ οι αδερφές της, Κόρτνεϊ και Κάιλι που επίσης βρίσκονται στο Παρίσι, μένουν σε άλλο χλιδάτο ξενοδοχείο και δεν κινδύνευσαν.

Την ώρα της ληστείας, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, έδινε συναυλία στην Νέα Υόρκη, την οποία διέκοψε για να σπεύσει στο πλευρό της. Σύμφωνα, μάλιστα, με ανάρτηση στα social media, το κοινό ενημερώθηκε πως υπήρχε «έκτακτη οικογενειακή ανάγκη».

kanye_10.jpg