Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανήκει στους ηθοποιούς που πάλεψαν για να φτάσουν στην πρώτη γραμμή, που δεν βιάστηκαν για την κορυφή κι όταν έφτασαν εκεί επέλεξαν να μην καβαλήσουν το καλάμι.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Reallife και μεταξύ άλλων μίλησε για το «Παρά Πέντε» και τα χρήματα που πήρε από το σήριαλ.
IMG_8475.jpg

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για το αν την βοηθάει ότι έβγαλε καλά χρήματα από το «Παρά Πέντε» ώστε να έχει τον αέρα και την πολυτέλεια να κάνει τις επιλογές που θέλει απάντησε:«Τι έκανα στο Παρά Πέντε; Μόνο καλά χρήματα; Πλούτισα, έγινα ζάμπλουτη! Πλάκα μου κάνεις; Πήρα κάποια λεφτά, αλλά δεν ήταν αυτά που νομίζουν κάποιοι».

Και πρόσθεσε: «Δεν πήρα τρελά λεφτά από τη σειρά… Πήρα χρήματα από τις διαφημίσεις που κάναμε για κινητή τηλεφωνία και από σπικάζ, αλλά κι αυτά δεν ήταν τόσα ώστε να έχω την πολυτέλεια που λες. Κρατούσα πάντα στην άκρη χρήματα, ακούγοντας τη μαμά μου που μου έλεγε: «Βέτα, φύλαξε λεφτά γιατί μπορεί να έρθουν δύσκολες μέρες». Και με αυτά μπορώ να σου πω ότι ναι, μπορώ να λέω ναι στην Κύπρο και στο ΚΘΒΕ, όπου τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Θέλω να πλουτίζει η ψυχή μου πρώτα απ’ όλα. Έτσι πορεύτηκα πάντα. Δεν έκανα εκπτώσεις και ακολουθούσα τον δρόμο της καρδιάς μου. Ακολουθούσα τα όνειρά μου, αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω. Αυτό με εκφράζει».