Για τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη, η οποία δεν φαίνεται να έχει τέλο��, μίλησε –μεταξύ άλλων- η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή που παραχώρησε στο People.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους η παρουσιάστρια του Alpha για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας από τον καθένα το ποσό των 50.000 ευρώ, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου θα βγει τους επόμενους μήνες.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, αν ο Λιάγκας της ζητούσε συγνώμη εκείνη θα απέσυρε την αγωγή.

«Του είπα ότι επειδή θεωρώ πως είπαν κάποια πράγματα που έθιξαν εμένα και την οικογένειά μου, θα ήθελα μια συγγνώμη και θα τα έπαιρνα όλα πίσω, θα απέσυρα την αγωγή. Όμως εκείνος αρνήθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα αν θα ήθελε να της ζητήσει συγγνώμη στον τηλεοπτικό αέρα ή μεταξύ τους η ίδια απάντησε: «Και σε προσωπικό επίπεδο και δημόσια. Όμως, εκείνος αρνήθηκε, γιατί όπως μου είπε, θεωρεί πως δεν ειπώθηκε κάτι κακό για να ζητήσει συγγνώμη. Διάβασα πως η πλευρά του αρνήθηκε το γεγονός πως εγώ ζήτησα αυτή τη συγγνώμη. Όμως τη ζήτησα και οφείλω να πω την αλήθεια. Από εκεί και πέρα, ούτε δικομανής είμαι, ούτε το κίνητρό μου είναι οικονομικό… Κάποια στιγμή είχαμε συναντηθεί με τον Γιώργο, με όλη τη θετική διάθεση -και από τις δύο πλευρές θέλω να πιστεύω-, δεν φτάσαμε σε μια συμφωνία, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά δεν θέλω να βγαίνουν προς τα έξω ανακρίβειες. Ούτε είναι ωραίο να το κάνουμε όλο αυτό σόου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόντρα δίχως τέλος στη δίκη Σπυροπούλου κατά Λιάγκα-Σταμάτη! Στο star.gr ο Δημητρακόπουλος