​Στο δικηγόρο της, λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Γιάννη Λάτσιο για το σπίτι τους στα Μελίσσια, βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «You», που φιλοξενεί και φωτογραφίες, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το γραφείο του δικηγόρου στο Κολωνάκι, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις στην «μάχη» με τον πρώην σύζυγό της.

Κατά το περιοδικό, πριν από λίγες μέρες, το δικαστήριο αποφάσισε να οριστεί πραγματογνώμονας για τη βίλα στα Μελίσσια, που στέγασε τον έρωτα του πάλαι ποτέ ζευγαριού, κανείς εκ των οποίων δεν παραβρέθηκε στην ακροαματική διαδικασία, αλλά εκπροσωπήθηκε μέσω δικηγόρου.

image1 (617x800).jpg

Όπως έχει γράψει το star.gr, εδώ ��αι αρκετούς μήνες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι στα δικαστήρια, καθώς ο πρώην διευθυντής του ΑΝΤ1 ζητά να πουληθεί η 1.000 τετραγωνικών μέτρων βίλα, ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών, που αποκτήθηκε το 2004 και τα έσοδα να μοιραστούν όπως στο αρχικό συμβόλαιο, δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγο. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια ζητά να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πραγματογνώμονας θα εκτιμήσει τη συνολική αξία του σπιτιού, αλλά και το αν είναι δυνατόν να χωριστεί σε δύο μέρη ώστε οι αντίδικοι να μπορούν να ζήσουν μαζί εκεί, αλλιώς, το οίκημα θα εκποιηθεί και τα χρήματα θα μοιραστούν στ��ς δύο πλευρές.