​Το ότι θα κινηθεί νομικά ανακοίνωσε ο Θάνος Δημάδης, με ανάρτησή του στα social media το βράδυ της Τρίτης.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση - «βόμβα» του απεσταλμένου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γ. Μηλιώνη, ο οποίος κάλυπτε το ταξίδι του πρωθυπουργού και του υπουργού Επικρατείας στη Νέα Υόρκη, ότι ποτέ δεν έστειλε εκείνος τηλεγράφημα για τον Νίκο Παππά και τους δύο δημοσιογράφους (σ.σ. τον Θάνο Δημάδη και τον Δημήτρη Σουλτογιάννη).

«Η ευπρέπεια πλέον μου επιβάλλει να επιδιώξω δικαστικώς την αποκατάσταση της τιμής και της υπολήψεώς μου από κάθε υπαίτιο που εν γνώσει του με ζημίωσε, με κάθε τρόπο που η νομοθεσία μου παρέχει και η ανεξάρτητη και εγγυητική των θεσμών Ελληνική Δικαιοσύνη είμαι βέβαιος ότι θα δικαιώσει τον αγώνα μου αυτό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δημοριογράφος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ήδη από την 18η Σεπτεμβρίου 2016 επιχειρείται σε βάρος μου μια όλως ανεξήγητη και ατέρμονη επίθεση από πλευράς τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων, ανωνύμων και επωνύμων ιστολογίων, αρχής γενομένης από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δια διασποράς ψευδών και ανυπόστατων «ειδήσεων».

Επειδή ο αθώος χαρακτηρίζεται για την νηφαλιότητα και ψυχραιμία του, αλλά και την πίστη του στην αυτοδίκαιη των πραγμάτων αποκατάσταση, ανέμενα μέχρι σήμερα, όσοι με τόση ευκολία με κατηγόρησαν και με διέσυραν αδίκως, αυτοβούλως να προβούν σε δημόσια συγγνώμη και έκθεση της αποκαλυφθείσης πλέον αληθείας.

Παρά ταύτα και ενώ τα όσα ψευδή μεταδόθηκαν και αναπαράχθηκαν, αποδομήθηκαν πλήρως υπό το φως νέων και αδιαμφισβήτητων στοιχείων, ουδείς ασχολήθηκε με την δίκαιη αποκατάσταση της τιμής και της υπολήψεώς μου, αλλά τουναντίον επιμένουν και αγωνίζονται να διασώσουν την δική τους ψευδή και ανυπόστατη ιστορία.

Κατόπιν αυτών, η ευπρέπεια πλέον μου επιβάλλει να επιδιώξω δικαστικώς την αποκατάσταση της τιμής και της υπολήψεώς μου από κάθε υπαίτιο που εν γνώσει του με ζημίωσε, με κάθε τρόπο που η νομοθεσία μου παρέχει και η ανεξάρτητη και εγγυητική των θεσμών Ελληνική Δικαιοσύνη είμαι βέβαιος ότι θα δικαιώσει τον αγώνα μου αυτό.»

δημαδης.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΜΒΑ: Δεν έστειλε ΠΟΤΕ τηλεγράφημα για τους δημοσιογράφους και τον Παππά ο απεσταλμένος του ΑΠΕ

Να μαζέψει τα... αμάζευτα επιχειρεί το ΑΠΕ μετά το άδειασμα του απεσταλμένου του στη Ν.Υόρκη

Πώς σχολίασαν Σουλτογιάννης - Δημάδης την απάντηση του ΑΠΕ