Ειδική μεταχείριση στο δωμάτιο του κυρίου Καλογρίτσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, φαίνεται πως έχει αποτυπωθεί στο υλικό από τις κάμερες, το οποίο είδαν, για δεύτερη συνεχή ημέρα, οι νομικοί εκπρόσωποι του STAR και του ALPHA.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι εκπρόσωποι των καναλιών μετέβησαν εκ νέου την Τρίτη στη Γενική Γραμματεία για να δουν το 2.772 ωρών υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, το οποίο είναι… άηχο και πρέπει να το «τρέχουν» για να προλάβουν να το δουν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, oι νομικο�� εκπρόσωποι διαπίστωσαν πως, κατά τη διάρκεια του τριήμερου πλειστηριασμού, οι κάμερες που κατέγραφαν το δωμάτιο του κ. Καλογρίτσα δεν ήταν στη σωστή θέση και, έτσι, ζήτησαν και επισκέφθηκαν τον εν λόγω χώρο. Όπως προέκυψε, στο δωμάτιο υπήρχε και δεύτερη πόρτα, για την οποία οι επιτελείς της Γενικής Γραμματείας είπαν ότι ήταν σφραγισμένη.

Παράλληλα, για τρίτη φορά, οι εκπρόσωποι του Alpha ζήτησαν να τους δοθεί ο σκληρός δίσκος με το οπτικό υλικό για να διαπιστώσουν αν τυχόν υπάρχει κάποια παρέμβαση σε αυτό.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιβάν Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες, όλα είναι διαφανή

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αποσύρεται ο Καλογρίτσας από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες!