​Ο κύβος ερρίφθη και η Μαρία Μπεκατώρου θα πλαισιώνεται αυτή τη σεζόν από τρεις άνδρες! Το star.gr αποκαλύπτει τη σύνθεση της εκπομπής, πότε θα γυριστεί το τρέιλερ, αλλά και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών, στο πλευρό της Μαρίας θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο περσινός συνεργάτης της Λάμπρος Κωνσταντάρας, καθώς και ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο τρίτος άνδρας της παρέας, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί, έδωσε τελικά τα χέρια και είναι ο Χρήστος Νέζος, γνωστός από τις συνεντεύξεις με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και τις live συνδέσεις του στις πρωινές εκπομπές του Mega, από τις οποίες δεν έλειπαν τα ευτράπελα.

collageμεσα.jpg

Παράλληλα, στο πλατό της εκπομπής, που θα έχει τον τίτλο «Σου Κου» και, πιθανότατα θα προβάλλεται στη ζώνη 14:00 - 17:00, θα κάνει ορισμένο αριθμό εμφανίσεων και ο chef patissier Διονύσης Αλέρτας.

Επίσης, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, αύριο, Τετάρτη, θα γυριστεί το τρέιλερ, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως, όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, αρχισυντάκτης θα είναι Γιώργος Βλαχογιάννης, γνωστός από πολλές εκπομπές του Alpha, όπως οι «Δέστε τους», «Πέδες», «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» και «Λόγω TiVis».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου