Απόψε στις 21:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Pablo Escobar».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ο Μαουρίτσιο λέει στους αδελφούς Γκονζάλες από το καρτέλ του Κάλι, ότι έχει μια καλή ευκαιρία να τοποθετήσει βόμβα στο κρησφύγετο του Εσκομπάρ, αλλά αυτοί δε δέχονται.

Ο Πάμπλο απαιτεί από τους συνεταίρους του, το 50% των εισπράξεων από τη διακίνηση ναρκωτικών, κάτι που τους σοκάρει. Ο Γκιλδάρδο Γκονζάλες καλεί τον Εσκομπάρ να κάνουν ανακ��χή και να ξεχάσουν τα λάθη του παρελθόντος και του προσφέρει τρία εκατομμύρια δολάρια. Ο Πάμπλο επικοινωνεί με τα αδέλφια Γκονζάλες και τους ζητάει πέντε εκατομμύρια δολάρια αλλά ο Γκονζάλο απαντάει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να τα βρουν και τον προειδοποιεί ότι θα του τοποθετήσει βόμβα. Ο Πάμπλο δίνει διαταγή να εκτελεστούν οι αδελφοί Γκονζάλες, πριν κινηθούν εναντίον του.

Ο «Τόπο» παίρνει χρήματα από ένα κρησφύγετο, που ανήκει στον «Ραμάδα». Ο Βενάνσιο σκοτώνεται κατά το σχεδιασμό της επίθεσης στον Εσκομπάρ. Ο Μαουρίτσιο και ο Λούτσιο ζητούν από τον Λιμπάρδο να κάνει τη «δουλειά» καθώς τον θε��ρούν ιδανικό. Ο «Ραμάδα» μαλώνει με τον Πάμπλο και του ζητάει να επιστρέψει τα χρήματα, που πήρε ο «Τόπο» αλλά ο Πάμπλο του ζητάει ποσοστό 30% ��ια να τα επιστρέψει, κάτι που εξαγριώνει τον «Ραμάδα»…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ