​Η Σίσσυ Φειδά βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη για να ξεκαθαρίσει τι συνέβη στο σπίτι της όταν μπήκαν τρεις δικαστικοί επιμελητές για να προβούν σε κατάσχεση.

Η επιχειρηματίας φανερά αναστατωμένη περιέγραψε πως εκείνη ως εγκυμονούσα, και ο σύζυγος της, ήρθαν στα χέρια με τους δικαστικούς επιμελητές.

ιθλπυιοπο΄κλ.jpg
«Ο άντρας μου φοράει παντελόνια» σημείωσε η Σίσσυ Φειδά και τόνισε ότι πληρώνει το επαγγελματικό λάθος της.

Η ίδια περιέγραψε αρχικά εν συντομία όλα όσα έχουν συμβεί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και αυτό πληρώνω».

Η interior designer ε��ήγη��ε για τη συμμετοχή της σε επιχείρηση το 2009: «Είχα συμπάθεια από τον κόσμο και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να συνεργαστώ. Το λάθος μου είναι ότι μπήκα σε ένα χώρο που δεν ήξερα και δεν είχα ανθρώπους να με συμβουλεύσουν», επεσήμανε για τον τρόπο που ενεπλάκη.

Σε σχέση με τα ποσά που έχουν ακουστεί πως χρωστά, η Σίσσυ Φειδά ξέσπασε λέγοντας: «Δεν χρωστάω 450.000 ευρώ Ζήνα μου!», ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον εκνευρισμό της με όσα έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί, χωρίς να ρωτηθεί η ίδια το οτιδήποτε.

Σημαντικός είναι ο τρόπος που περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν τη βραδιά για την οποία έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. «Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Το τελευταίο δίμηνο ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα καν να σταθώ. Με πάνε μία εβδομάδα πριν, εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μένω μέσα», αφηγήθηκε και εξήγησε πως στις οδηγίες που είχε δώσει ο γιατρός, η Σίσσυ Φειδά δεν θα έπρεπε να ταραχτεί.

Όπως ήταν φυσικό στη συνέχεια παρουσιάστηκε η πλευρά του δικαστικού επιμελητή. H δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιώτα Κηπουρού περιέγραψε χαρακτηριστικά την θέση του και όσα έχουν γραφτεί: «Υπέδειξαν τις ταυτότητές τους και δέχθηκαν ξαφνικά μία λεκτική και σωματική επίθεση από το σύζυγό σας. Υποστηρίζει πως δεν σας ακούμπησε καθόλου».

«Ο σύζυγός μου έχει καθαρό ποινικό μητρώο!», είπε από την πλευρά της η Σίσσυ Φειδά.

Νωρίτερα εν τω μεταξύ ο σύζυγός της, Γιώργος Ανδρίτσος, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό με τον δικαστικό επιμελητή μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση του:

«Μέτα τα όσα έγιναν τις τελευταίες δύο ημέρες και την ��τοχοποίηση που δέχτηκα τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, έχω την υποχρέωση, αλλά και το ιερό καθήκον να τοποθετηθώ για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Όλα αυτά που γράφονται, λέγονται και αναπαράγονται από ανθρώπους που ζουν από το κουτσομπολιό, αφορούν ένα περιστατικό κατά το οποίο απώθησα έναν άνθρωπο, μαζί με την συνοδεία του, όταν επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι που μένουμε. Έναν άνθρωπο που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μου εστάλησαν έχει θέματα με την ελληνική δικαιοσύνη καθώς κάποιοι τον κατηγορούν για εκβιασμό. Κάτι που αν ισχύει και ευσταθεί αποτελεί και δηλωτικό στοιχείο της αξιοπιστίας του.

Κατηγορούμαι που προστάτεψα την γυναίκα μου που ήταν έγκυος στον 9ο μήνα και γένναγε σε λίγες ημέρες.

Με κατηγορούν λοιπόν αυτές τις ημέρες άνθρωποι αμφιβόλου ηθικής, άνθρωποι με βαριές κατηγορίες στις πλάτες τους και πήραν θέση άνθρωποι όπως ο πρώην συνέταιρος της γυναίκας μου, ο οποίος έχει φεσώσει την αγορά με ακάλυπτες και ασφράγιστες επιταγές και πολλά χρέη, για την προάσπιση της οικίας που μένω και εξήγησα ότι ουδεμία σχέση έχει η σύζυγος μου έχοντας και τα απαραίτητα έγραφα και την προάσπιση του ασύλου που διέπει αυτή, όπως ορίζεται τόσο από την ηθική μου, όσο όμως και από το νόμο.

Στη ζωή μου ποτέ δεν επεδίωξα την δημοσιότητα ή κάποια προβολή. Ποτέ δεν βρέθηκα κατηγορούμενος και το ποινικό μου μητρώο είναι ολόλευκο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα γίνω ο αγωγός από τον οποίο θα περάσουν και θα γεμίσουν οι εφημερίδες τις στήλες τους με τα άτομα της οικογένειας μου και οι μεσημεριανές εκπομπές την ώρα τους. Δεν θα το επιτρέψω. Δεν θα το επιτρέψω, όπως και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γράφει και να λέει ανακρίβειες που σπιλώνουν τιμή και την υπόληψη του ονόματος μου.

Στηρίζω την γυναίκα μου και η υπόθεση της με τον πρώην συνέταιρο της βρίσκεται στη δικαιοσύνη, για αυτό και δε θέλω να επεκταθώ σε αυτό το θέμα. Οι συκοφαντίες αυτές είμαι σίγουρος πως θα καταπέσουν.

Σε ότι αφορά εμένα ξυλοδαρμός δεν υπήρξε. Υπήρξε διαπληκτισμός. Υπήρξε ένταση. Υπήρξαν σπρωξίματα. Αν υπήρχε ξυλοδαρμός θα αποδειχθεί. Όπως θα αποδειχθεί και για ποιο λόγο αυτό το θέμα πήρε τέτοια έκταση.

Γιώργος Ανδρίτσος».

Διαβάστε επίσης:


Έξαλλη η Σίσσυ Φειδά- Το δημόσιο ξέσπασμα μέσω facebook