Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, αφού λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση ότι ο ΑΝΤ1 κατέθεσε στη Γενική Γραμματεία Ενήμέρωσης και Επικοινωνίας την πρώτη δόση, έρχεται η είδηση ότι ο τέταρτος υπερθεματιστής, η εταιρεία συμφερόντων Ι. Β. Καλογρίτσα δεν προτίθεται να καταθέσει, τουλάχιστον σήμερα τα χρήματα, ζητώντας προθεσμία 48 ωρών. Ένα αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από την Γ.Γ. Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί εστάλη στη Γενική Γραμματεία αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της ημέρας.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμ��α αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Ωστόσο, τυπικά στην Γενική Γραμματεία θα περιμένουν μέχρι να εξαντληθεί η προθεσμία, η οποία είναι μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεοπτικές άδειες: Σήμερα ΛΗΓΕΙ η προθεσμία για την πρώτη δόση-Θα εκπέμψει το «βοσκοτόπι tv»;

Τηλεοπτικές άδειες: Έδωσε ο ΑΝΤ1 την πρώτη δόση!