Δεν άφησαν ασχολίαστη ο Δημήτρης Σουλτογιάννης και ο Θάνος Δημάδης την απάντηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ που σήμερα επικαλείται «αναφορά της αστυνομίας της Νέας Υόρκης» ως πηγή για το τηλεγράφημα για το Νίκο Παππά και τους δύο δημοσιογράφους.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωση-βόμβα του απεσταλμένου του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων, Γ. Μηλιώνη, ο οποίος κάλυπτε το ταξίδι του πρωθυπουργού και του υπουργού Επικρατείας στην αμερικανική μεγαλούπολη, ότι ποτέ δεν έστειλε εκείνος τηλεγράφημα για τον Νίκο Παππά και τους δύο δημοσιογράφους, το ΑΠΕ προσπάθησε να μαζέψει τα… αμάζευτα, κάνοντας λόγο για "εξακρίβωση στοιχείων" και "επίπληξη" στους δημοσιογράφους και όχι για "συλλήψεις".

Με ανάρτησή του στο facebook ο δη��οσιογράφος και μέχρι πρότινος ανταποκριτής του Star ανέφερε:

«Τώρα η σύλληψη έγινε επίπληξη. Τα μασάνε εκεί στο ΑΠΕ, ενώ ακόμα δεν μας λένε ποιος έγραψε την είδηση; Επικαλούνται μια φανταστική αναφορά της αστυνομίας με επιπλέον ψέματα. Να τους ενημερώσω ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν κάνει ποτέ αναφορές πάρα μόνο σε περίπτωση σύλληψης. Άλλο μεγάλο τους ψέμα. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν ήρθε ποτέ! (Γι' αυτό και δεν δημοσιεύουν αναφορά στην αγγλική-είναι ανύπαρκτη). Η ταυτοποίηση στοιχείων έγινε από το Σώμα Διπλωματικής προστασίας του υπουργού! Συνεχίζουν τα ψέματα διότι δεν μπορούν ή δεν τους συμφέρει να απαντήσουν στο ποιος έγραψε την είδηση. Για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων λόγος ουδείς. Η αλήθεια ό,τι και να κάνουν βγαίνει πάντα στο φως»

Μάλιστα με νεότερο post πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επάνω παραθέτω το αρχικό δημοσίευμα του ΑΠΕ...την Κυριακή...συλλήψεις, πλαστογραφίες, βλέπουμε αστυνομίες κακός χαμός...κάτω αυτά που μας λένε σήμερα στο ΑΠΕ: ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ μεταξύ άλλων στην "αναφορά". Θα συνεχίσω να ρωτώ...ποιος βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο του τηλεγραφήματος; Πόσο ψηλά πρέπει να κοιτάξω; Προτίθεμαι να ασκήσω όλα τα νομικά μου δικαιώματα»

45454545.jpg

Από την πλευρά του ο μέχρι πρότινος αντοποκριτής του Alpha σχολίασε: "Για τον εξευτελισμό μας τι έχετε να πείτε, τώρα που αναθεωρείτε τα πάντα κύριε Πρόεδρε και Διευθυντή του ΑΠΕ κ. Ψύλο;"

454545.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να μαζέψει τα... αμάζευτα επιχειρεί το ΑΠΕ μετά το άδειασμα του απεσταλμένου του στη Ν.Υόρκη

ΒΟΜΒΑ:Δεν έστειλε ΠΟΤΕ τηλεγράφημα για τους δημοσιογράφους και τον Παππά ο απεσταλμένος του ΑΠΕ

Πώς σχολίασαν οι δημοσιογράφοι Σουλτογιάννης-Δημάδης τη δήλωση-βόμβα του απεσταλμένου του ΑΠΕ

ΝΔ: Ποιός συνέταξε το τηλεγράφημα για το επεισόδιο Παππά στη Νέα Υόρκη;