Τη δήλωση- βόμβα του απεσταλμένου του ΑΠΕ, Γ. Μηλιώνη, σχολίασαν μέσω facebook οι δημοσιογράφοι και μέχρι πρότινος ανταποκριτές του Star και του Alpha, στη Νέα Υόρκη, Δημήτρης Σουλτογιάννης και Θάνος Δημάδης.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, ο κ. Μηλιώνης με κείμενό του στο typologies.gr ξεκαθάρισε πως δεν έστειλε ποτέ τηλεγράφημα για τους δημοσιογράφους και τον Νίκο Παππά, αδειάζοντας με αυτόν τον τρόπο το ΑΠΕ και προκαλώντας πολλά ερωτήματα.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σουλτογιάννης έγραψε στην προσωπική του σελίδα: «Μάλιστα. Ο απεσταλμένος του ΑΠΕ στη Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτός που υπογράφει τα ΨΕΜΑΤΑ περί συλλήψεως και το υπόλοιπο δημοσίευμα με τα αισχρά ψεύδη. Άρα ποιος; Θα μας απαντήσουν εκεί στο ΑΠΕ; Ο απεσταλμένος του ΑΠΕ που πληρώνεται από το Ελληνικό δημόσιο για να δίνει ειδήσεις από τη Νέα Υόρκη δεν έδωσε την είδηση από τη Νέα Υόρκη...μάλλον περίμενε κάποιον άλλον να τη δώσει...»

1.jpg
Από την πλευρά του ο Θάνος Δημάδης σχολίασε: «Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ επί πέντε μέρες σιωπούσε στην επιχείρηση σπίλωσης μου από το δολοπλόκο δελτίο Τύπου του και του ΑΠΕ. Έχει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τον εξευτελισμό και την ηθική βλάβη που υπέστην στην σπίλωση της δημοσιογραφικής και προσωπικής υπόληψης μου από ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ που με παρουσίασαν ως συλληφθέντα από το FBI και κατηγορούμενο για πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία, αντιποίηση αρχής από την αμερικανική αστυνομία»

2.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΜΒΑ:Δεν έστειλε ΠΟΤΕ τηλεγράφημα για τους δημοσιογράφους και τον Παππά ο απεσταλμένος του ΑΠΕ