Το τελευταίο «αντίο» είπε στους τηλεθεατές του Mega πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Σαράφογλου από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας ειδήσεων.

«Δεν ήθελα να ακούσω αυτή την πόρτα να κλείνει πίσω μου», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town.

Στην ερώτηση για το πώς αισθάνεσαι που εκφώνησε το τελευταίο, μάλλον, δελτίο ειδήσεων του Mega; Τι σκέψεις έκανε δήλωσε: «Εκείνη την ημέρα, αν και όλοι υποψιαζόμασταν ότι θα είναι το τελευταίο δελτίο του σταθμού, κανείς δεν μπορούσε να το αποδεχθεί. Ούτε εγώ ήθελα να το πιστέψω. Μια ιστορία 27 ετών σε ένα κορυφαίο κανάλι, ναυαρχίδα της ενημέρωσης, δεν σβήνει ξαφνικά ένα μεσημέρι. Το πρωί, λοιπόν, όταν μου είπαν οι συνάδελφοι -στο εξωτερικό δελτίο όπου καθόμασταν- ότι επιδόθηκαν οι επισχέσεις εργασίας και μάλλον θα παρουσιάσουμε τελευταίο δελτίο, ένιωσα ένα κενό στο στομάχι μου και δάκρυσα».

Στη συνέχεια απάντησε σε όλους εκείνους που μέσα από αναρτήσεις στα social media έδε��ξαν να χαίρονται με το κλείσιμο του Mega.

«Είναι ασύλληπτο το μίσος που καλλιεργήθηκε και διοχετεύτηκε για το Mega. Αν διαφωνείς με την ενημέρωση που προσφέρει ένα μέσο, αλλάζεις κανάλι, δεν πανηγυρίζεις όταν κλείνει και μένουν στον δρόμο περισσότερες από 500 οικογένειες. Αυτός ο ρεβανσισμός που ξεχειλίζει στα ανώνυμα σχόλια του διαδικτύου είναι ντροπιαστικός. Δυστυχώς η κρίση, αντί να ενώσει, δίχασε, και τροφοδότησε τον κανιβαλισμό σε όλα τα επίπεδα. Ευτυχώς, όμως, κατέρριψε και πολλούς μύθους που έντυναν βολικά κάποια πολιτικά επιχειρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:
Τέλος εποχής για τo δελτίo ειδήσεων στο Mega