Απίστευτες αποκαλύψεις και ντόμινο εξελίξεων επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Bahar», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:00, από το Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ο Ατές βρίσκει τον Σαλίχ στο σπίτι της Νουράν. Η οργή του είναι μεγάλη. Ο Μεχμέτ - Εμίρ συνοδεύει την Χιούλγια στην ψυχιατρική κλινική. Η Χιούλγια έχει πάθει μια σοβαρή κρίση και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Επιστρέφοντας στο αρχοντικό, ο Μεχμέτ - Εμίρ συναντά τυχαία τον Σαλίχ, που εκείνη την ώρα φεύγει απ' το σπίτι της Νουράν και του επιτίθεται. Ο Σαλίχ ορκίζεται να εκδικηθεί. Ο Μεχμέτ - Εμίρ αποφασίζει να πάει να βρει τη Χασρέτ στη Μερσίνη. Ο Ατές ζητάει να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του.

Ο Σαλίχ, που είναι κοντά τους, ακούει τη συζήτησή τους. Ο Μεχ��έτ - Εμίρ και ο Ατές φτάνουν στη Μερσίνη και αρχίζουν να αναζητούν τη Χασρέτ. Δεν είναι εύκολο όμως να τη βρουν μιας και έχουν λίγες πληροφορίες στα χέρια τους…

Η Ρεφίκα είναι αυτή, που βοηθάει τον Μεχμέτ – Εμίρ και τον Ατές στην αναζήτηση της Χασρέτ. Εκμεταλλευόμενη την απουσία του Μεχμέτ - Εμίρ και της Χιούλγια απ' το αρχοντικό, η Εφσούν θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει τα καθήκοντα της κυρίας του σπιτιού και συμπεριφέρεται ανάλογα.

Πρώτη της επίσκεψη, το γυμναστήριο και σπα, που σύχναζε η Χιούλγια. Ο Σαλίχ ενημερώνει τον αδερφό του Γιουσούφ και θείο της Χασρέτ για την επίσκεψη του Μεχμέτ - Εμίρ στη Μερσίνη.

Ο Μεχμετ - Εμίρ σύντομα βρίσκεται στα χέρια του μαζί με τον Ατές. Η Χασρέτ είναι αυτή, που θα σώσει την κατάσταση στο τέλος. Ο Μεχμέτ - Εμίρ παρακαλάει τη Χασρέτ να γυρίσει πίσω μαζί του…