Πρωτιά σημείωσε χθες Δευτέρα (12/9/16) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και την Κάτια Μακρή στον σχολιασμό.

Συγκεκριμένα, οι πίνακες της Nielsen έδειξαν 18,7% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 14,1% στα δυναμικά κοινά 15-44.

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης έκανε και το δελτίο του Alpha που προβάλλεται στις 19:00, σημειώνοντας 18,3% στο γενικό σύνολο και 14,5% στα δυναμικά κοινά.

Και στα δύο κανάλια η κυβέρνηση «ρίχνει» μαύρο, κλείνοντας δύο υγιείς επιχειρήσεις και αφήνοντας άνεργους 1.000 ανθρώπους που εργάζονται σε ��υτούς τους δύο σταθμούς, χωρίς να υπολογίζουμε τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε τηλεοπτικές παραγωγές και σε κλάδους που σχετίζονται με την τηλεόραση. Σημειώνεται πως μόλις το 1/4 των εργαζομένων αυτών είναι δημοσιογράφοι. Οι υπόλοιποι είναι διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί πολλών ειδικοτήτων. ��η ξεχνάμε και τις καθαρίστριες για τις οποίες κάποτε ο πρωθυπουργός σήκωνε…το κόκκινο γάντι!

Όσον αφορά στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 που επίσης προβάλλεται στις 19:00, τα «μηχανάκια» της Nielsen έδειξαν 17% στο γενικό σύνολο και 18% στις ηλικίες 15-44.

Επίσης, το δελτίο του ΣΚΑΙ που προβάλλεται στις 21:00 σημείωσε 18,5% στο σύνολο της τηλεθέασης και 9,4% στα δυναμικά κοινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;Μας στραγγαλίζετε και μετά κλαίτε για την ανάπτυξη που ΔΕΝ έρχεται