Σε ακόμα μία προκλητική κίνηση εναντίον της Ευαγγελίας Τσικρίκα προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, όταν ο δημοσιογράφος του Star Νίκος Τσιλιπουνιδάκης δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Υπουργού που αποκάλεσε την πολιτική συντάκτρια «θεραπαίνιδα και λιβανιστήρι του Σαμαρά»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, χωρίς να τοποθετηθεί επί της ουσίας για τις απολύσεις που θα έρθουν στον χώρο των ΜΜΕ από το «μαύρο» στα κανάλια, σχολίασε τη δημοσιογράφο του Alpha που έθεσε τον πρωθυπουργό προ των ευθυνών του με… φωτογραφίες από την επαγγελματική της πορεία, γράφοντας: «βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές" φωτογραφίες”». Απαντώντας, η κα. Τσικρίκα τόνισε πως όλες οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Πολάκης τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς και συμπλήρωσε: «κάποιοι έχουν την ψυχραιμία τους...».

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης δημοσίευσε στο προφίλ του υπουργού φωτογραφία που «ανέβασε» στο Ίντερνετ ο Δήμος Βερύκιος, στην οποία απεικονίζονται η Ευαγγελία Τσικρίκα, ο διευθυντής ειδήσεων του Alpha Βασίλης Παπαδρόσος και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δες Παύλο Πολάκη πώς ο πηγαίος τσαμπουκάς σου σε εκθέτει ανεπανόρθωτα. Κολλητή και του Αλέξη η Τσικρίκα;», αναφέρει η λεζάντα και ο κ. Πολάκης, απάντησε στο σχόλιο του δημοσιογράφου του Star… «κακό φωτομοντάζ, φαίνεται από χιλιόμετρα»!

14302579_10154428899792492_1855269034_n.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το "γάντι" απάντησε η Τσικρίκα στην πρωτοφανή επίθεση Πολάκη