​Η απόπειρα αυτοκτονίας της Φούλγια, όταν ο Μεχμέτ της ζητά να χωρίσουν, αλλά και η στιγμή που η Μπαχάρ «τσακώνει» την Σινέμ να φιλάει τον Ατές, κυριαρχούν στο σημερινό, διπλό, επεισόδιο της σειράς «Bahar», που μεταδίδεται κάθε απόγευμα, στις 17:00, από το Star.

Την ώρα που η Μπαχάρ εξηγεί στη Χασρέτ το λόγο που ζητάει την προκαταβολή, την ακούει ο Ατές, χωρίς να τον έχει αντιληφθεί η Μπαχάρ και αποφασίζει να βοηθήσει τους γονείς της. Ο Αρντά, ο γιος της Χιούλγια, βγαίνει με φίλους και παίρνει μαζί την αδελφή του, τη Μουγκέ. Στο κλαμπ όπου διασκεδάζουν εμφανίζεται ένας φίλος του, ο Μπεκ. Ο Αρντά φεύγει για λίγο και η Μουγκέ μένει μόνη με τον Μπεκ, ο οποίος τη γυρίζει στο αρχοντι��ό μεθυσμένη. Ο Μεχμέτ λέει στη Φούλγια ότι θέλει να χωρίσουν και, όταν αυτός φεύγει από το σπίτι, η Φούλγια παίρνει ένα κουτί χάπια!

Η Φούλγια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και μεταφέρεται αναίσθητη στο νο��οκομείο. Ο αστυνόμος Ισμαήλ ζητάει από την Εφσούν να βγουν για φαγητό. Στο τέλος της βραδιάς, όταν την πηγαίνει στο αρχοντικό, τους βλέπει η Χιούλγια, η οποία αποφασίζει να ενημερώσει στον Ισμαήλ για το ποιόν της Εφσούν. Η Σινέμ καλεί σε γεύμα τον Ατές και τη Μπαχάρ για να τους ευχαριστήσει που τη γλύτωσαν από τον τυραννικό σύζυγό της, τον Εμρέ. Η Μπαχάρ προτιμά να μείνει με τους γονείς της και πηγαίνει στο γεύμα μόνος του ο Ατές. Η Σινέμ αποφασίζει να εκδηλώσει το ερωτικό ενδιαφέρον της για τον Ατές. Η Μπαχάρ όμως αλλάζει γνώμη και πηγαίνει στο εστιατόριο, τη στιγμή που η Σινέμ φιλάει τον Ατές

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ!