​Απρόσμενη κατάληξη θα έχει το γαμήλιο γλέντι για την Εφσούν, καθώς ο Ατές θα την ξεμπροστιάσει μπροστά σε όλους, όπως θα δούμε σήμερα, στις 16:45, στο επεισόδιο της σειράς «Bahar» του Star!

Ο Ατές τηλεφωνεί στην Εφσούν και της λέει ότι ο γάμος του�� θα γίνει. Η Εφσούν, μην ξέροντας τον απώτερο σκοπό του, το ανακοινώνει σε όλους και σχεδιάζει γλέντι στην έπαυλη. Στο μεταξύ, η Χασρέτ βλέπει ότι η Μπαχάρ φοράει το μενταγιόν της, αυτό που είχε δώσει στην Εφσούν. Προσφέρει δουλειά στην Μπαχάρ κι εκείνη τη δέχεται, με κάποιους ενδοιασμούς.

Η Χιούλγια και η Φούλγια συγκρούονται. Η Εφσούν ανακοινώνει ότι το γλέντι θα γίνει στην έπαυλη και μια δεύτερη σύγκρουση δεν αργεί να ξεσπάσει. Η Χιούλγια κλαίει δίπλα στη μάνα της, η οποία έχει α��χίσει, κρυφά απ' όλους, να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Όλα στην έπαυλη είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους καλεσμένους, που δεν αργούν να καταφτάσουν. Η Χιούλγια δεν αντέχει να βλέπει τις φίλες της Νουράν και της Εφσούν στο σπίτι της. Εν τω μεταξύ, ο Ατές παίρνει τα απο��ελέσματα των εξετάσεων αίματος, που έκανε με την Εφσούν, για να βγάλουν τις άδειες γάμου. Παίρνει την Μπαχάρ με το ζόρι και πηγαίνουν μαζί στην έπαυλη.

Το γλέντι διακόπτεται όταν ο Ατές μπαίνει και ξεμπροστιάζει την Εφσούν μπροστά σε όλους, φίλους και συγγενείς…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ!