Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Νωαίνα ήταν… άφαντη στον τε��ικό του X Factor, ενώ κανένας από τους κριτές δεν αναφέρθηκε στην απουσία της, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr.

Σε συνέντευξή τους, ο Ανδρέας Λέοντας και Ίαν Στρατής στο περιοδικό «Down Town» αποκάλυψαν τι τελικά συνέβη.

αρχείο λήψης.jpg

«Ήταν εκεί, απλώς επέλεξε να μην ανέβει στη σκηνή για δικούς της λόγους» ανέφερε ο νικητής του X Factor.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η κίνηση της τραγουδίστριας από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα να δείξει τα οπίσθιά της on air, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έγινε θέμα συζήτησης και καυστικών σχολίων στα social media, ενώ στη συνέχεια η ίδια προχώρησε σε μια σειρά προκλητικών δηλώσεων.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο Ίαν Στρατής όλο αυτό δεν ήταν «καθόλου προσχεδιασμένο. Ξέρω ότι είχε άγχος μετά για το τι θα επακολουθούσε».

Όσο για ποιο λόγο κατέβασε και εκείνος το παντελόνι του on camera;

«Ναι, το κατέβασα πέντε λεπτά μετά τη Νωαίνα. Το έκανα για να υπερασπιστώ κατά κάποιο τρόπο την κίνηση της. Μετά βέβαια τα άκουσα από την παραγωγή, αλλά δεν με ενδφιαφέρει η γνώμη τους. Καλλιτέχνες είμαστε, πρέπει να κάνουμε ό,τι θέλουμε και να μην υπακούμε σε εντολές. Μου είπαν χαρακτηριστικά από την παραγωγή: “Παίζεις με το ψωμί του cameraman αυτήν τη στιγμή. Εδ�� είναι τηλεόραση και θα ακολουθείς κανόνες, δεν είναι συναυλία σου”. Δεν απάντησα τίποτα.»