​Ηappy πρωινά και από την νέα σεζόν θα μας χαρίζει καθημερινά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανανέωσε για δυο ακόμα χρόνια την συνεργασία της με τον Alpha!

Όσο για την ομάδα που θα την πλαισιώνει; «Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει» όπως έχει πει και η ίδια η παρουσιάστρια, γι΄αυτό από Σεπτέμβριο θα την πλαισιώνουν οι ίδιοι συνεργάτες!

Σταματίνα Τσιμτσιλή.JPG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ:

Μετά από τρεις σεζόν επιτυχημένης συνεργασίας, ο Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση του συμβολαίου της Σταματίνας Τσιμτσιλή για δύο ακόμη χρόνια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day στον Alpha» θα μας καλημερίζει και πάλι από τον Σεπτέμβριο και θα μας χαρίζει happy πρωινά, έχοντας πάντα στο πλευρό της την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά.

Η εκπομπή θα συνεχίσει να κάνει focus στην επικαιρότητα, μέσα από την επιτυχημένη ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989, τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Happy Day στον Alpha» μας αποχαιρέτησε την Παρασκευή 8 Ιουλίου, αφού «έκλεισε» τη φετινή σεζόν στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, με μέσο όρο 25,6% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Υψηλές ήταν επίσης οι αποδόσεις του και στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 30,3%.