​Με το ένα πόδι έξω από την πόρτα του Alpha θέλουν δημοσιεύματα την Άση Μπήλιου.

Σύμφωνα με την «Freddo», η γνωστή αστρολόγος δεν θα πει ξανά τα ζώδια στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά ούτε θα συνεχίσει μέσα από τη δική της εκπομπή.

Επικαλούμενη ανθρώπους του Alpha, η «Freddo» αναφέρει πως η Ελένη Μενεγάκη έχει «ευθύνη» για το τέλος της συνεργασίας της με την Μπήλιου, κάτι που η αστρολόγος έχει αφήσει να εννοηθεί στα δικά της πρόσωπα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως στην τελευταία της (για φέτος) εκπομπή, η Άση Μπήλιου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του «Stars System», κ��νοντας ειδική μνεία στην Ελένη Μενεγάκη, την οποία ευχαρίστησε για την φετινή σεζόν:

«Μολονότι δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους γι’ αυτή τη φετινή σεζόν που ήταν δύσκολη και δοκίμασε τις αντοχές όλων μας. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στην Ελένη Μενεγάκη. Χωρίς να εξηγώ πάρα πολλά. Εκείνη κι εγώ ξέρουμε πάρα πολύ καλά», δήλωσε on air χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

ASY MPILIOU.jpg

Ενώ για την επόμενη σεζόν, ανέφερε όλο νόημα:

«Πιστεύω θα τα ξαναπούμε»…

Εκτός πάντως από τον αποχαιρετισμό της, η γνωστή αστρολόγος δημοσίευσε στο Instagram της πριν από περίπου μια εβδομάδα, μια φώτο ενός ουράνιου τόξου, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο:

«Kαι μετά τον Αρμαγεδώνα ... τα πιο ωραία χρώματα και ένα υπέροχο ουράνιο τόξο!! #portorafti #rainbow#afterrain effects».