Με τον καρπό του έρωτά τους στην αγκαλιά είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας της Ισπανίας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η δημοσιογράφος έγινε πρώτη φορά μαμά την περασμένη Κυριακή, στις 10:00 το πρωί, λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό γάμο με τον πρίγκιπα, στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου.

Η Νάντια -που συστήθηκε στο κοινό το 2006, όταν, μαζί με τον καλό της φίλο Γιάννη Παπαμιχαήλ, παρουσίαζε στο Star το «Αντι-δελτίο»- έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που πήρε το όνομα Νικολά!

Η κάμερα της εκπομπής «Με Το Καλημέρα» κατέγραψε τον πρίγκιπα Φερνάντο έξω από το μαιευτήριο, όπου πήγε να πάρει τη σύζυγό του και το μωρό τους για να επιστρέψουν στο σπίτι. Τόσο στο γάμο, όσο και στον ερχομό του πελαργού, το ζευγάρι δεν θέλησε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, ο Ισπανός «γαλαζοαίματος» αναχώρησε μόνος από το μαιευτήριο, ενώ η δημοσιογράφος έφυγε, με άλλο αμάξι, από την πίσω πόρτα!

Όπως έχει γράψει το star.gr, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», ο πατέρας της Νάντιας αποκάλυψε πως το ζευγάρι μένει μαζί τους, στο Παλαιό Φάληρο και θα αναχωρήσει από τη χώρα μας στις 15 του ��ήνα.

Δείτε στο βίντεο τον πρίγκιπα στο μαιευτήριο