Τις δικές τους πληροφορίες για τις φήμες που θέλουν τον Γιάννη Λάτσιο να επιστρέφει στον Alpha, παίρνοντας μάλιστα μαζί του την Τζένη Μπαλατσινού, αποκάλυψαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Λιάγκας.

Τόσο η παρουσιάστρια του «Happy Day» όσο και ο παρουσιαστής του «Πρωινού» διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ερωτηθείσα αν έχει διακρίνει κάποια… «κίνηση» στο κανάλι της Κάντζας η Σταματίνα, η οποία έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν της Μαριέττας Χρουσαλά, απάντησε on camera: «Δεν έχω δει κανέναν να μπαινοβγαίνει, βέβαια καμιά φορά τα μαθαίνεις και τελευταίος. Αλλά έχω την αίσθηση από όσα ξέρω και έχω δει ότι δεν ισχύει».

Το μήνυμα του Λάτσιου και το ξέσπασμα του Λιάγκα: "Ο καθένας γράφει ό,τι μπαρούφα θέλει!"

Μέσω της εκπομπής του, και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις σχετικές φήμες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αυτό που λέω πως δεν κάνουμε πια ρεπορτάζ. Δηλαδή του έρχεται κάτι στο μυαλό του καθενός για να γεμίσει μια σελίδα και γράφει ό,τι μπαρούφα θέλει. Δεν ισχύει παιδιά!»

«Και μάλιστα έχω εμπλακεί και εγώ… Είχα βγει και είχα πει πριν δυο εβδομάδες ότι έχει μια πρόταση πολύ σημαντική ο Λάτσιος από ένα κανάλι, το οποίο ισχύει! Δεν είπα ποτέ για τον Alpha. Kαι μου διάβασε ο Λάτσιος μήνυμα που του ήρθε στο κινητό, το οποίο έγραφε “Ο Λιάγκας είπε ότι πας στον Alpha”. Kαι για να το ξεκαθαρίσω δεν είναι ο Alpha!» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μπαλατσινού απαντά αν θα πάει στον Alpha με τον Γιάννη Λάτσιο!

Στον Alpha μαζί με την Μπαλατσινού ο Λάτσιος; Νέα στοιχεία για τις συζητήσεις τους!

Είδηση- βόμβα: Επιστρέφει ο Λάτσιος στον Alpha; Τι λέει η Μενεγάκη