Για τους «Απαράδεκτους» αλλά και για τη σχέση του με τον Βλάσση Μπονάτσο μίλησε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στην εκπομπή «The 2Night Show».

tha_040416_ant1_2night104721.jpg
Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από το ρόλο του διαχειριστή της πολυκατοικίας στην αγαπημένη σειρά ανέφερε πως «οι Απαράδεκτοι ήταν ένα μπαμ της ιδιωτικής τηλεόρασης, το οποίο ήταν απρόσμενο και δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει»

«Εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί σε μια θεατρική παράσταση, με την Δήμητρα, τον Σπύρο, τον Βλάσση. Ο Σπύρος και η Δήμητρα κουβέντιαζαν τότε για να γίνει αυτή η σειρά και σε κάποια στιγμή μου είπαν κι εμένα και φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά» πρόσθεσε.

Όσο για τον Βλάσση Μπονάτση; Μόνο καλά πράγματα έχει να θυμάται από εκείνον: «Με τον Βλάσση ήμασταν πολύ φίλοι, σε όλους μας λείπει. Μας λείπει η τρέλα του, ήταν πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κουβαρντάς, πράγματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Θυμάμαι φεύγαμε από το θέατρο και ότι λεφτά είχε, τα μοίραζε. Τον περιμένανε διάφοροι και μοίραζε, μοίραζε, μοίραζε. Ήταν πολύ δοτικός και τον είχαν εκμεταλλευτεί από ένα σημείο και μετά. Ακόμα τον αγαπώ, σαν να είναι εδώ, δίπλα μου».