Τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με την Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου σχολίασε η παρουσιάστρια του «Νamaste» on air.

petros-spyropoyloy.jpg
H Kωνσταντίνα εκτός από το νέο της έρωτα αλλά και τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με την Ναταλία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την Ναταλία τη δικαιολογώ πάρα πολύ. Δηλαδή μπορεί εγώ στη θέση της να αντιδρούσα και χειρότερα, γιατί ήμουν υπερβολική σε κάποια σημεία».

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια του Epslion ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής της μετά το σχετικό απόσπασμα: «Εκείνη τη χρονιά, την τελευταία που ήμουν στο “Μες στην καλή χαρά”, την πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας, πιστεύω ότι και οι δύο δεν είχαμε περάσει καλά. Ούτε εκείνη είχε περάσει καλά και δεν το λέω για να κάνω την καλή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Για την Κωνσταντίνα ήταν το ξεκίνημα της. Αισθανόταν, είμαι βέβαιη, ένα εχθρικό περιβάλλον, από όλους μας, την κοιτούσαμε με μισό μάτι και η άμυνα της τής έβγαινε σε συμπεριφορά aggressive (επιθετική). Ο κάθε άνθρωπος αμύνεται με άλλο τρόπο. Όσο εκείνη αμυνόταν επιτιθέμενη, τόσο εμείς... μόνο ο Θέμης ήταν πιο cool και συγκαταβατικός μαζί της και πιο καλόκαρδος. Οι υπόλοιποι ήμασταν, άστα να πάνε. Είχαμε τυπικές σχέσε��ς. Δεν τσακωθήκαμε σε καμία στιγμή της συνεργασίας μας. Τελείωσε η σεζόν απολύτως επαγγελματικά και από τις δυο μας, αλλά ήταν μια δύσκολη χρονιά.»

Μάλιστα, απάντησε και στην ερώτηση του συνεργάτη της, Κωνσταντίνου Ντάφλου, ο οποίος την ρώτησε το εξής: «Αισθάνθηκες ότι σας επέβαλε κάποιος την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εκείνη τη χρονιά;»

«Αισθανθήκαμε ότι ήταν ένα πρόσωπο στο οποίο πίστευε πάρα πολύ το κανάλι. Κάθε κανάλι έχει ένα, δύο, τρία πρόσωπα. Είναι μόνο η Κωνσταντίνα; Ο Alpha δεν πιστεύει στην Κατερίνα Καινούργιου σαν νέα παρουσιάστρια; Ο ΑΝΤ1 δεν πιστεύει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Κάθε κανάλι έχει παρουσιαστές που πιστεύει και τους κρατά σαν αγαπημένα παιδιά, σαν άσσους στο μανίκι και ποντάρει σε αυτούς. Νιώθαμε και ξέραμε ότι ήταν από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, την «έχτιζαν» σαν παρουσιάστρια για να έχουν για το μέλλον» απάντησε η Ναταλία Γερμανού.