​Την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον νέο της έρωτα με τον Γιώργο Κοτσοβό, σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό».

Αναφερόμενος στην δήλωση της παρουσιάστριας που είπε πως «νιώθω πολύ μεγάλη αμηχανία να συζητάω γι’ αυτά τα θέματα γιατί και μέσα μου δεν έχει κατασταλάξει το όλο θέμα, δεν έχει κάτσει η μπίλια. Καλά να είμαστε εδώ του χρόνου να τα λέμε», ο Ουγγαρέζος είπε:

«Για τα λεπτά θέματα που δεν θέλει να μιλήσει… Την φωτογραφία αυτά μόνο στο διαβατήριο μου δεν την έχω! Οι φώτο τραβήχτηκαν σε δυο νυχτερινά κέντρα. Εγώ προσέχω, δεν πηγαίνω και φασώνομαι από εδώ κι από εκεί!(…)Και να μην λέμε μπράβο που έφτιαξε την ζωή της κτλ. Και να της ευχόμαστε!Υπάρχουν άνθρωποι που μένουν πίσω! Παλικάρια που πονούν».

Τέλος, ο Ουγγαρέζος σχολίασε και τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού.

Όταν την ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος «αν ήσουν πριν 3-4 χρόνια η Ναταλία Γερμανού θα τα έπαιρνες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή δεν θα την έπαιρνες;», η παρουσιάστρια του απάντησε:

«Την Ναταλία την δικαιολογώ πάρα πολύ. Αν ήμουν στην θέση της, μπορεί να αντιδρούσα και χειρότερα. Ήμουν υπερβολική σε κάποια σημεία. Δηλαδή ξέρεις είχε βγει τότε αυτό που έκανε πως πυροβολείται μόνη της, επειδή πέρασα μπροστά από τις κάμερες. Φαντάζεσαι τώρα εδώ να είναι κάποιος συνεργάτης και να περνάει μπροστά από τις κάμερες σαν τον τρελό;»

Ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε άλλη άποψη για το θέμα, επισημαίνοντας πως:

«Το γεγονός ότι εκ των υστέρων παραδεχόμαστε κάποια πράγματα, κάνει καλό σε εμάς και μπράβο της που το παραδέχεται, αλλά δεν τελείωσε. Δεν είναι ότι παραγράφονται αυτά. Επειδή μιλούσαμε για σεβασμό στον επικεφαλής… Αυτό που έγινε τότε, δεν είναι ότι απλά πέρασε μπροστά από τις κάμερες και η Ναταλία έκανε έτσι (ό��ι πυροβολείται). Προσπαθούσε να κάνει πάσα ένα θέμα. Και ρώτησε η Κωνσταντίνα “να πάω εγώ να το παρουσιάσω;” Και της λέει η Ναταλία “όχι θα το πασάρω και θα πας”. Πήγε επί τούτου για να της πει ότι σε γράφω κιόλας, για να περάσει από μπροστά επιδεικτικά, πριν κάνει την πάσα η Ναταλία. Κάτσε γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι τώρα! (…)Μακάρι να είναι αλήθεια και να μην είναι επικοινωνιακή πολιτική».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για τον νέο της σύντροφο

Οι νέες δηλώσεις της Κωνσταντίνας για την αγωγή στον Λιάγκα: «Όλα έχουν κάποιο όριο»