​Το ότι κάποιοι πλαστογράφησαν ένα από τα σκίτσα του, που κάνει το γύρο του Ίντερνετ ως σχόλιο για τις διαγραφές δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ, ανακοίνωσε ο Αρκάς!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ επέβαλε ποινές σε δημοσιογράφους με αφορμή το ότι είχαν υποστηρίξει το «ναι» την περίοδο του δημοψηφίσματος. Συγκεκριμένα, διέγραψε για 18 μήνες τον Σταμάτη Μαλέλη, για ένα έτος τον Άρη Πορτοσάλτε και για έξι μήνες τον Νίκο Κονιτόπουλο, ενώ στην Όλγα Τρέμη, η οποία παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες από μέλος της ΕΣΗΕΑ, την Μαρία Σαράφογλου, τον Μανώλη Καψή και την Μαρία Χούκλη επιβλήθηκε επίπληξη, με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας.

peneloped11.jpg

Η απόφαση της Ένωσης προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από δημοσιογράφους, όσο και από χρήστες των social media, μ�� ένα σκίτσο που αποδίδεται στον Αρκά να απεικονίζει τον Άρη Πορτοσάλτε στο… καζάνι της κόλασης, ανάμεσα σε δύο διαβόλους.

arkasplasto.jpg

«Αυτό το σκίτσο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο είναι πλαστό», ανακοινώθηκε στη σελίδα του σκιτσογράφου στο Facebook, ενώ, με τη μορφή σχολίου κάτω από την ανάρτηση, παρατίθεται το αυθεντικό σκίτσο, που ουδεμία σχέση έχει με το θέμα της ΕΣΗΕΑ.

ARKAS2.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θύελλα αντιδράσεων και από τον πολιτικό κόσμο για την απόφαση διαγραφών από την ΕΣΗΕΑ

Διαφωνούν με τις διαγραφές από την ΕΣΗΕΑ οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι