Αποζημίωση 500.000 ευρώ ζητά ο Μανώλης Λιδάκης, κατηγορώντας το «Μπρούσκο» ότι χρησιμοποίησε τραγούδια του χωρίς να έχει δώσει την άδειά του!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν σε συζητήσεις με την παραγωγή της σειράς για να «ντυθούν» επεισόδιά της με τραγούδια του. Οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ωστόσο, τραγούδια του ακούγονται στο «Μπρούσκο», χωρίς εκείνος να έχει δώσει την άδειά του.

Ο Μανώλης Λιδάκης προχώρησε σε μήνυση κατά του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής, την οποία δημοσίευσε η κυπριακή ιστοσελίδα ilovestyle, επισημαίνοντας ότι η μετάδοση χωρίς την συγκατάθεσή του αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαιούται αποζημιώσεις.

2_90.jpg

«Έχει γίνει μία δισκογραφία και προφορικά είχε συμφωνηθεί ότι θα καλυφθούν τα δικαιώματα του κου. Λιδάκη. Παρά το ότι δεν έγινε κάποια σύμβαση, το “Μπρούσκο” χρησιμοποιεί τη φωνή του, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πάρει νομικά μέτρα», είπε, στην εκπομπή «Με Το Καλημέρα», ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Γιάννος Γεωργιάδης και συνέχισε: «πρόκειται για τον δίσκο “Αύριο Θα Είναι Αργά”, από τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν τραγούδια και στο “Μπρούσκο” και στο “Ρουά Ματ”».

1_88.jpg

Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος, ο τραγουδιστής έκανε εξωδικαστικές προσπάθειες εδώ και περίπου δύο χρόνια, ωστόσο, το θέμα δεν λύθηκε και αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Μάλιστα, η αποζημίωση ενδέχεται να φτάσει ακόμα και το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ανάλογα με την αναλυτική έκθεση για τη ζημιά που έχει υποστεί ο τραγουδιστής, η οποία θα κατατεθεί σύντομα στο δικαστήριο της Λευκωσίας, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δικηγόρος του Μανώλη Λιδάκη