​Στην εκπομπή «Αυτοψία» μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος περιέγραψε στον Αντώνη Σρόιτερ, την προσπάθεια που έκανε στο παρελθόν να χάσει τα περιττά κιλά που είχε πάρει, ξεκινώντας με βελονισμό και καταλήγοντας μέχρι και σε κέντρο αδυνατίσματος στην Αυστρία!

«Μια φορά είχα πάει σε κάποιον που μας έβαζε στα αφτιά βελόνες για να μας κόψει την όρεξη. Δεν μου την έκοψε και πάρα πολύ, αλλά ήταν πάρα πολύ αστείο γιατί μπαίναμε σε έναν χώρο που ήταν πέντε πολύ χοντρές με κάτι βελόνες σε απόγνωση όπου προσπαθούσαν να τους πάρουν το λίπος και τους είχαν δώσει να κοιτάνε κάτι φωτογραφίες από τα νησιά. Και καθόταν η χοντρή με δέκα βελόνες στον κώλο, και κοίταγε την Σαντορίνη και πως θα εμφανιστεί (μετά τον βελονισμό)» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είχε φτάσει τα… 101 κιλά!

Στη συνέχεια αποκάλυψε και την εμπειρία του από κέντρο αδυνατίσματος που επισκέφτηκε στην Αυστρία:

«Πήγα στην Αυστρία σε ένα κέντρο αδυνατίσματος που ήταν μπροστά σε μία υπέροχη λίμνη. Την χάρηκα τη λίμνη πολύ την πρώτη μέρα. Μετά με έπιασε κάτι, γιατί αυτό το ασάλευτο είναι σαν θάλασσα μετά από εγκεφαλικό. Εκεί δεν έκανα τίποτα, πηγαίναμε και μας έδιναν ένα τσάι για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Την τρίτη μέρα πήγα σε απόγνωση να διαμαρτυρηθώ ότι δεν θα αντέξω με το τσάι και μου λέει με σοβαρότητα, αν νιώθετε ότι πεινάτε πιείτε νερό. Έχασα έξι κιλά, αλλά οποιοσδήποτε αν αρχίσει να πίνει μόνο τσάγια θα τα είχε χάσει. Τα ξαναέβαλα αμέσως και απλώς πλήρωσα τα λεφτά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.