Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό «You» η Νανά Καραγιάννη για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία, ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Πάνω στις μεγάλες μου μαυρίλες και ανορεξίες ναι. Βεβαίως. Το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι και κάνω. Κι όταν είσαι σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει λογική όλα σου φαίνονται βουνό. Γιατί είσαι αδύναμος, ψυχολογικά, σωματικά, έχουν χαθεί τα πάντα και οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι απέναντι σου. Βασανίζεις όλο τον κόσμο και σκέφτεσαι: “Αν έφευγα από τη μέσα θα ήταν κι εκείνοι καλύτερα!”. Ευτυχώς δεν φτάσαμε σε τόσο εξωφρενικά σημεία και γλιτώσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

nana1.jpg
H πρώην ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία εξομολογήθηκε ότι έφτασε κοντά στο θάνατο «ρεαλιστικά και βιολογικά. Για ένα μεγάλο διάστημα ο οργανισμός μου κατέρρεε», υποστήριξε ότι αυτό που την κράτησε ώστε να μην αυτοκτονήσει ήταν η αγάπη της για τη ζωή.

«Και ότι καταφέρω με έναν μαγικό τρόπο να αγαπώ τη χώρα» συμπλήρωσε.

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της; Ο χωρισμός των γονιών της!

«Στα παιδικά μου χρόνια. Όλη μου η μαυρίλα είναι εκεί» ανέφερε και πρόσθεσε: «Με πλήγωσε το ότι δεν χώραγα εγώ πουθενά. Ειδικά σε ό,τι αφορά στον μπαμπά μου ούτε χωράω ούτε θα χωρέσω. Είναι δυνατόν ν�� κάνει καινούρια οικογένεια και να κρύβει την παλιά; Έκρυβε την ύπαρξη μου. Τρομερό!»

Μάλιστα, εξομολογείται ότι δεν την στήριξε ποτέ. «Καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν θέλω να κάνω παιδί. Το έχω δει πολύ στραβά το έργο. Έχω περάσει πολλά και δεν ξέρω πως θα μου έβγαινε»