​Το κορίτσι ήθελε θάλασσα και εκείνος χατίρι… δεν της χάλασε. Για το νέο ζευγάρι της showbiz, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιώργο Κοτσοβό ο λόγος, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε κατά την διάρκεια μίνι απόδρασης με σκάφος.

kon2.JPG
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ του περιοδικού «You Weekly», η παρουσιάστρια την περασμένη Κυριακή, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, συνάντησε τον σύντροφό της και έκαναν μίνι κρουαζιέρα.

kon3.JPG
Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν άλλα εφτά άτομα, περίμενε αραγμένο την Κωνσταντίνα να επιβιβαστεί, με πιθανότερο προορισμό την Τζιά.

Ντυμένη στα ροζ, η παρουσιάστρια προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από κουκούλες και μαύρα γυαλιά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

kon1.JPG
Να σημειώσουμε, πως Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιώργος Κοτσοβός είναι «μαζί» εδώ και περίπου δυο μήνες, ενώ ο 29χρονος δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz, αφού εργάζεται ως εργολάβος κατασκευαστικών έργων στην οικογενειακή επιχείρηση που έχει φτιάξει ο πατέρας του στο Πόρτο Χέλι.

kon5.JPG
Η σχέση τους, έγινε γνωστή όταν προ ημερών κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους φωτογραφίες, να διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με τα τρυφερά ενσταντανέ και τις διαχυτικότητες να περισσεύουν.
8118_GIORGOS_KOTSOVOS_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_2032016.jpg
κσ1.jpg
κσ2.jpg

κσ3.jpg