​Ποικίλα συναισθήματα θα προκαλέσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» που θα προβληθεί σήμερα στο Star στις 17:50.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

Ο Πέτρος λέει τελεσίδικα στην Εύα πως ο γάμος τους έχει πια τελειώσει. Ο Άλκης πανικοβάλλεται όταν η Χαρά του ανακοινώνει πως έχει καθυστέρηση. Η Κρίστη είναι έτοιμη για την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση κι έχει ανάμεικτα συναισθήματα, αφού αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα της γίνεται ερήμην της Έλσας και του Άλκη, των δύο πιο σημαντικών ανθρώπων της ζωής της. Τώρα αισθάνεται πως ο Τζόνυ είναι ο μόνος που έχει κοντά της. Την ίδια ώρα, η Έλσα στέλνει μήνυμα πως είναι καλά και να μην ανησυχούν. O Αχιλλέας επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Αντρέα και τον προτρέπει να φύγει από την Κύπρο, καθώς η απόφαση του Πέτρου να αποχωρήσει από το κύκλωμα μπορεί να τους φέρει προβλήματα. Ο Κυριάκος ενημερώνει την Άντρη πως βρήκε μία πολύ καλή δουλειά στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να φύγει. Εκείνη τον καθησυχάζει πως θα γυρίσει στην Πάφο και θα είναι καλά. Μάνα και γιος αποχαιρετιούνται με σπαραγμό.

Ο Πέτρος στέλνει μήνυμα στη Μάρθα πως θέλει να είναι μαζί της και ότι ��ην αγαπάει. Η Έλσα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στο νέο στέκι της νεολαίας και να «σπρώξει» τα χαπάκια του Άρη. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να πάνε για ποτό στο καινούριο στέκι που άνοιξε στην πόλη. Ο Αντρέας κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει τη γυναίκα του. Και η Δάφνη όμως δείχνει έτοιμη να πέσει ξανά στην αγκαλιά του, καθώς είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Ο Νικ λέει στον Άλκη το σχέδιό του για το πώς θα παρακολουθήσουν την πορεία των χρημάτων που δίνει στους τοκογλύφους. Η Έλσα, μέσα στο μπαρ, έχει τελειώσει το deal και είναι έτοιμη να πάει να βρει τον Άρη, όταν ξαφνικά βλέπει τον Μάνο και παγώνει. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου για να αποχαιρετήσει την Έλσα, καθώς ο ίδιος φεύγει για την Ελλάδα. Η Μαρίνα ξαφ��ιάζεται με αυτή την ξαφνική τροπή στη ζωή του, αλλά αποφεύγει να του πει πως η Έλσα έχει φύγει από το σπίτι για να μην του χαλάσει τα σχέδια. Το βάρος όμως που νιώθει την κάνει να λυγίσει για άλλη μία φορά για την απόφασή της να είναι με τον Μάνο. Ο εφιάλτης της Κρίστης με το μωρό της δημιουργεί αναστάτωση στον ψυχισμό της…