Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της η Ελένη Μενεγά��η στον «αέρα» της εκπομπής της με αφορμή την εξομολόγησή της Νία Βαρντάλος για την διαδικασία υιοθεσίας του παιδιού της.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η παρουσιάστρια και ο συνεργάτης Θεοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ταξίδεψαν μέχρι την Νέα Υόρκη προκειμένου να πάρουν συνέντευξη από την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό με αφορμή τη νέα της ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 2».

«Η μαμά μου έδειχνε κατανόηση και μου έλεγε “πάρε το χρόνο σου. Kάνε αυτό που είναι σωστό για σένα”. Kαι εγώ τη έλεγα ότι “μπορεί να πάω στην Κίνα να υιοθετήσω ένα κοριτσάκι” και μου απαντούσε “κάνε ότι είναι σωστό για σένα”. Έτσι ξεκίνησα τη διαδικασία της υιοθεσίας. Μίλησα με έναν Έλληνα δικηγόρο, ο οποίος μου είπε ότι μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί από την Ελλάδα. Πρόκειται για μια διαδικασία που διαρκεί τέσσερα χρόνια. Είναι τέσσερα χρόνια αν ζεις στο εξωτερικό. Έψαξα κάθε πιθανό τρόπο και έμαθα για την ανάδοχη φροντίδα στην Αμερική. Μια γυναίκα μου έπιασε το χέρι και μου είπε “θα γίνεις μητέρα σε ένα χρόνο”. Eννέα μήνες μετά χτύπησε το τηλέφωνο. Είναι απίστευτο έτσι;» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νία Βαρντάλος.

Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη με βουρκωμένα μάτια είπε on air: «Γαμώτο, πάλι με συγκίνησε! Ένας άνθρωπος τόσο πολύ εξωστρεφής, πολύ δυνατός, πολύ έτσι.. με μια εσωτερική ανάγκη, να κάνει χαρούμενο τον κόσμο… Εγώ που την άκουγα συγκινήθηκα! Θετική σε όλα της, μπράβο της!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ