​Για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Γαλίτη, αλλά και το πώς αντιδρούν όταν βλέπουν φωτογραφίες τους στα περιοδικά, μιλά η Μαρία Ηλιάκη!

«Δεν είχα αφήσει ποτέ πριν να βγει κάτι προς τα έξω, γιατί είναι και η πρώτη φορά που νιώθω τόσο όμορφα και άνετα σε μια σχέση», λέει, στο περιοδικό «People», που κυκλοφορεί αύριο, Κυριακή, η πανελίστρια.

Επισημαίνοντας ότι εξεπλάγην όταν είδε τις πρώτες φωτογραφίες τους στα περιοδικά, τον περασμένο Οκτώβριο, η Μαρία αναφέρει: «ήταν το τελευταίο που περίμενα. Να σκεφτείς πως ήμασταν σε ένα λιβάδι στη μέση του πουθενά και το μόνο που θυμάμαι δίπλα μου ήταν μια μαμά με το παιδάκι της, το οποίο φωτογράφιζε. Από ό,τι αποδείχτηκε τελικά, δεν φωτογράφιζε το παιδάκι της, αλλά εμένα. Αυτές οι φωτογραφίες ήταν λίγο σοκ ομολογώ. Ήταν μάλλον άκομψος και ο τίτλος που μπήκε στο θέμα (σ.σ. “Καβάλα με νέο άντρα η Ηλιάκη”). Αλλά τι να πω; Συμβαίνουν κι αυτά! Επιπλέον, ήταν μόλις ο δεύτερος μήνας που βγαίναμε».

«Μετά, όταν έγινε γνωστό πως ο Νεκτάριος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων και είπαν και ποια εστιατόρια έχει, ήμουν προετοιμασμένη. Επειδή εμείς, έτσι κι αλλιώς, πηγαίναμε σε αυτά τα εστιατόρια, γιατί είναι η δουλειά του ‒τι θα του έλεγα, “μην πας στο εστιατόριο”;, θα μου έλεγε κι αυτός “μην πας στην εκπομπή”‒, περίμενα πως κάποια στιγμή θα συμβεί, είδα και τους φωτογράφους. Ευτυχώς, ήμουν και ωραία ντυμένη εκείνη την ημέρα! Αλλά δεν με πείραξε κιόλας. Είμαι καλά και δεν έχω λόγο να το κρύψω. Ήταν κάτι πολύ ωραίο από την αρχή», συνεχίζει.

Όσο για το πώς αντιδρά ο σύντροφός τους όταν βλέπει τους παράτσι και τις φωτογραφίες τους στα περιοδικά; «Δεν έχει δείξει να ενοχλείται, ούτε όμως και να χαίρεται. Λίγο γελάμε μετά. Βλέπουμε τις φωτογραφίες και μου λέει “Πώς είμαι; Bγαίνω καλός;”, τέτοια σχόλια κάνουμε. Νομίζω πως λόγω της δουλειάς μου το περίμενε λίγο», απαντά η ίδια!