Για το «πέρασμά» της από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Sex & The City», όπου έπαιξε δίπλα στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μίλησε μία από τις πιο γνωστές καλλονές της πασαρέλας!

Δίπλα στη θρυλική Κάρι Μπράντσο, στο επεισόδιο «The Real Me», της τέταρτης σεζόν της σειράς, έπαιξε η Χάιντι Κλουμ.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που θα λάμβανα μέρος σε αυτήν την τηλεοπτική σειρά - φαινόμενο. Αυτές οι τέσσερις κοπέλες ήταν οι ρυθμιστές των τάσεων της μόδας της εποχής», δήλωσε, στη βρετανική «Vogue», το μοντέλο, αναπολώντας την εμπειρία της.

enhanced-buzz-5830-1376494464-10.jpg

Σύμφωνα με το σενάριο, η Χάιντι φορούσε ένα Dolce & Gabbana φόρεμα που η Κάρι Μπράντσο νόμιζε ότι θα βάλει στο ντεφιλέ, στο οποίο, τελικά, εμφανίστηκε με ένα μπλε ηλεκτρίκ μεσάτο σακάκι και… τα εσώρουχά της!

«Είχα μία πραγματικά διασκεδαστική σκηνή με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Κάναμε πασαρέλα σε μία επίδειξη μόδας. Πριν από μένα έβγαινε η Κάρι κι όταν έβγαινα έπρεπε να περάσω από πάνω της γιατί είχε πέσει κάτω στον διάδρομο. Μου άρεσε πολύ το μήνυμα που έστελνε η σκηνή, ότι όταν οι άνθρωποι πέφτουν κάτω, μένουν πίσω, αλλά συνεχίζουν να περπατάνε», περιέγραψε η ίδια.

Μόνο μία ατάκα είπε στο επεισόδιο η Γερμανίδα καλλονή, ωστόσο, ήταν αρκετή για χαραχθεί το «Sex & The City» στη μνήμη της…

21963-1.gif

Δείτε στο βίντεο τη σκηνή με τη συμμετοχή της Χάιντι Κλουμ!