Πρωταπριλιάτικες φάρσες σκάρωσαν sites και εφημερίδες από όλον τον κόσμο στους αναγνώστες τους λόγω της ημέρας.

Ανάμεσά τους και το star.gr το οποίο έγραψε ότι ο Αντώνης Κανάκης ήρθε στα χέρια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε εστιατόριο γνωστού αθηναϊκού ξενοδοχείου. Τη συνάντηση υποτίθεται πως κανόνισε ο Γιάννης Λάτσιος για να συμφιλιώσει τους δύο πρώην φίλους οι οποίοι βρίσκονται αυτή την εποχή στα μαχαίρια! Δεν μπορείτε να πείτε ήταν.. επιτυχημένη!

ddddddddd.jpg
Την ίδια ώρα, ο Ελεύθερος Τύπος έκανε λόγο για φόρο 2 μέχρι 70 ευρώ το μήνα στο facebook και το twitter ανάλογα με τα likes και τους followers.

typos.jpg
Η εφημερίδα δημοσίευσε μάλιστα και τον σχετικό τιμοκατάλογο που προβλέπει το μέγιστο χαράτσι για όσους συγκεντρώνουν πάνω από 10.000 likes σε μηνιαία βάση.

Η σουηδική εφημερίδα ��The Local» δημοσίευσε την είδηση βόμβα πως οι Άμπα υποσχέθηκαν να τραγουδήσουν και πάλι μαζί ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια σε μία και μοναδική συναυλία στη Σκόπελο. Δυστυχώς βέβαια η όλη ιστορία δεν ήταν παρά ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

ttttt.jpg

Η ιστοσελίδα goal.com έντυσε τον Μέσι στα χρώματα της Ρεάλ και δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς, όπως υποστήριξε, η βασίλισσα της Μαδρίτης πλήρωσε τη ρήτρα των 250 εκ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα και άλλα τόσα στον αργεντινό σούπερ σταρ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

γ.jpg