​Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα παιδιά της στο θέμα του φαγητού εξομολογήθηκε on air η Ελένη Μενεγάκη, προσθέτοντας ότι… τώρα καταλαβαίνει την μητέρα της!

«Τι καημός είναι αυτός όταν ζορίζεις το παιδί σου να φάει… Οι γιατροί και οι ξένοι καλά λένε ότι δεν πρέπει να ζορίζεις το παιδάκι σου, αλλά, όταν δεν του αρέσει το φαγητό, τι καημός! Τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου και τι τυραννία περνούσε μαζί μου», είπε η παρουσιάστρια, προλογίζοντας σχετικό θέμα της εκπομπής.

Όπως εξομολογήθηκε, η ίδια δεν ένιωθε το αίσθημα της πείνας όσες ώρες κι αν ήταν νηστική, κάτι που έχουν πάρει δύο από τα τέσσερα παιδιά της και κατέληξε: «ο γονέας υποφέρει»!

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξομολογήθηκ�� ότι και εκείνος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. «Έγινα έξαλλος μία φορά! Έφυγα από το σπίτι... Είχε δέκα λεπτά την μπουκιά στο στόμα του ο μεγάλος μου γιος. Του το είπα 35 φορές, δεν άντεξα, άνοιξα την πόρτα και έφυγα, ένιωθα ότι θα πάθω εγκεφαλικό… Ανοίγω την πόρτα, φεύγω, με είδε και είχε τύψεις και μόλις γυρίζω κατακόκκινος λέει “μπαμπά θα το φάω”».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη