Τελειωμό δεν έχουν οι μπηχτές μεταξύ των παρουσιαστών του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει σκωπτικά την απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Αντώνη Κανάκη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» απάντησε στην κριτική του «mr. Αρβύλα» για τη συνέντευξη από τον Νότη Σφακιανάκη, λέγοντας «πάμε στον επόμενο καλεσμένο, που έχει εγκριθεί. Βέβαια! Πέρασε από έγκριση, δεν βγαίνουμε έτσι!».

«Πόση ώρα το σκεφτόταν ο Γρηγόρης;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο «Πρωινό», με τον Θέμη Γεωργαντά να παρατηρεί πως ο Γρηγόρης στην ουσία απαξιοί να απαντήσει στον Αντώνη.

Το πάνελ διερωτήθηκε αν ο Αντώνης και ο Γρηγόρης είναι όντως φίλοι, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει τον τελευταίο λόγο: «με τσιτώνει γιατί ξέρεις από πριν τι θα πει ο άλλος. Φωνάζοντας τον Νότη ή τον Φαήλο Κρανιδιώτη ξέρεις ότι θα βρίσουν τους ομοφυλόφιλους», ανέφερε και, όταν η Σάσα Σταμάτη του επεσήμανε ότι ο Φαήλος διαγράφθηκε από τη ΝΔ εξαιτίας δηλώσεών του, εκείνος πρόσθεσε: «ο Μητσοτάκης είναι πιο φωτισμένος από τον Αρναούτογλου. Θα μπορούσε κι αυτός να τον διαγράψει, από καλεσμένο!».

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα