​Μυαλό δεν βάζει η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μαζί με τους εκατομμύρια fans της, έχει και άλλους τόσους haters, που την περιμένουν στην γωνία να κάνει «την στραβή».

Προ εβδομάδων όπως σας έχει γράψει το star.gr, την 35χρονη τηλεπερσόνα την «γλέντησε» ο πλανήτης (καλά για το Twitter δεν το συζητάμε καν), όταν ανέβασε μια ολόγυμνη selfie μέσα από το μπάνιο της, με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία, συνοδεύοντας την με το σχόλιο: «Δεν έχω τίποτα να φορέσω».

100316094928_8203.jpg
Η εν λόγω selfie τότε, είχε «σπάσει» το Instagram, προκαλώντας πληθώρα θετικών και αρνητικών αντιδράσεων, με τους μεν να υποστηρίζουν πως καλά κάνει η Κιμ και απελευθερώνει την σεξουαλικότητα της, και τους δεν να την κατηγορούν πως προβάλλει λάθος πρότυπα για τις γυναίκες, οι οποίες δεν είναι απλά ένα κομμάτι κρέας.

Και επειδή το αυτάκι της 35χρονης τηλεπερσόνας δεν «ιδρώνει» από κάτι τέτοια, επανήλθε δριμύτερη μέσω Instagram, ποζάροντας σε μια παρόμοια selfie (με την διαφορά ότι αυτή τη φορά είναι topless και όχι ολόγυμνη) παρέα με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Θυμίζουμε, πως η 24χρονη καλλονή (μοντέλο και ηθοποιός), ήταν από τις πρώτες που βγήκαν να υποστηρίξουν την Κιμ μετά το κράξιμο που έφαγε.

(Η φώτο... υποστήριξης)

100316150701_1124.jpg
Φορώντας μόνο τα παντελόνια τους, η 35χρονη τηλεπερσόνα και η Έμιλι, πόζαραν μπροστά στον καθρέφτη, με την 24χρονη να εξηγεί τον λόγο που το έκαναν:

κιμ καρντασιαν.jpg
«Όσο αισθησιακά κι αν είναι τα κορμιά μας, πρέπει να έχουμε την ελευθερία ως γυναίκες, να επιλέγουμε πότε και πώς θα εκφράζουμε την σεξουαλικότητά μας. Δεν είμαστε μόνο σάρκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ντρεπόμαστε για τα κορμιά και την σεξουαλικότητά μας».