​Την Τετάρτη 30 Μαρτίου (12:00 – 13:45), στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανοίγει την καρδιά της για πρώτη φορά στη Ζήνα Κουτσελίνη, η Μαρία Κουρούπη - Λαζαρίδη, η σύζυγος του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, που πριν από οκτώ χρόνια είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο κεφάλι σε επιχείρηση της αστυνομίας στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου Ρεθύμνης και πριν από έξι μήνες έφυγε από τη ζωή.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ (1).JPG
Η Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε τη Μαρία Κουρούπη – Λαζαρίδη στα Χανι�� και η νεαρή γυναίκα μίλησε για τις δύσκολες ώρες, που πέρασε, όταν ταυτόχρονα πενθούσε τον άντρα της αλλά συνέχιζε να χαμογελά μπροστά στο παιδί της για να μην καταλάβει πως ο μπαμπάς του δεν ζει πια.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ (2).JPG
Η Μαρία ζούσε τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό καθώς είχαν μόλις αποκτήσει με τον σύζυγό της την κορούλα τους, που είναι σήμερα 8 ετών και μεγάλωσε χωρίς ποτέ να νιώσει το χάδι του πατέρα της αλλά με τη στήριξη και τη συμπαράσταση των 3 αδελφών της μητέρας της.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ (3).JPG
Μαζί της ξεφυλλίζουμε το άλμπουμ της ζωής τους, μ��ς δείχνει τη στολή, που φορούσε ο σύζυγός της εκείνη τη μοιραία μέρα και μας αφηγείται την ιστορία του μοναδικού τους έρωτα.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ (4).JPG
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ (5).JPG
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ (6).JPG