​Για το ευαίσθητο θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες όταν θέλουν να αποκτήσουν παιδί, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

«Όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση, συνέχεια συζητάω αυτό το θέμα με γυναίκες, γιατί δεν τους προκύπτει, δεν προλαβαίνουνε, είναι μικρές, είναι μεγάλες, δεν έχει καμία σημασία η ηλικία. Σημασία έχει ο καημός! Και όλες θέλουν στο τέλος με κάποιο τρόπο να βοηθηθούν, είτε με τη βοήθεια του Θεού, είτε με την επιστήμη, είτε με οτιδήποτε άλλο πρακτικό κόλπο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια, και στη συνέχεια διηγήθηκε on air την προσωπική της εμπειρία:

1464_ELENI_MENEGAKI_21112014.jpg
«Εγώ θυμάμαι πως όταν ξεκινούσα για να μείνω έγκυος στο πρώτο παιδί, από το άγχος μου που το ήθελα τόσο πολύ, δεν ερχόταν με τίποτα. Πέρασαν έξι μήνες! Το τι κόσμος με σταματούσε στο σούπερμαρκετ και μου έλεγε “Ελενίτσα μου… άκου παιδί μου θα σου πω εγώ το κόλπο!”. Λοιπόν κάποια από αυτά πρέπει και να στέκουνε θέλω να σας πω! Θυμάμαι μόνο αυτά τα οποία… τα είχα δοκιμάσει. Το ένα ήταν το καλοκαίρι να κάθεστε στον ήλιο με την κοιλιά σας ακάλυπτη να την χτυπά ο ήλιος, να ζεσταίνονται τα γυναικολογικά όργανα- σας λέω τώρα τι μου έλεγαν γιαγιάδες έτσι; Χωρίς να τις ρωτήσω!-. Ένα άλλο ήταν όταν είσαι στις μέρες σου να γεμίζεις μια λεκάνη με καυτό νερό…» και κάπου εκεί σταμάτησε να τα λέει η Ελένη καθώς έριξε διαφημίσεις και μόλις επέστρεψε δεν είχε χρόνο για γιατροσόφια. Ωστόσο υποσχέθηκε να τα πει μελλοντικά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.