​Στον Γιώργο Λιάγκα που πριν από λίγο καιρό, σχολιάζοντας τη νέα σχέση που φέρεται να έχει η Ευαγγελία Αραβανή με τον εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ, είπε μεταξύ των άλλων πως και στην Ειδομένη να πάει, σε εφοπλιστή θα πέσει πάνω, απάντησε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «T@tiana Live».

«Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Μία φορά μόνο συνέβη και ήμουν με έναν τέτοιο άνθρωπο(σ.σ: ήταν ζευγάρι με τον Γιώργο Μελισσανίδη).Δεν το κάνω κατ’ εξακολούθηση. Απλά θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που τα λέει πολύ χύμα, τα φτιάχνει όπως θέλει να τα φτιάξει και τα λέει με ωραίο τρόπο. Θέλει να κάνει και νούμερα στην εκπομπή του. Δεν τον παρεξηγώ γιατί καταλαβαίνω πια γιατί το λέει. Τι να του πω; Πώς παίρνει τη μία ατάκα τη συνδέει με την άλλη και λέει ό, τι λέει;» ανέφερε η Ευαγγελία, ενώ αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει πώς μπορεί να είναι με κάποιον που βγάζει 700 ευρώ.

«Δεν έχει να κάνει με το πόσα λεφτά παίρνει ο άλλος αλλά το πώς συμπεριφέρεται στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Παίρνει 700 ευρώ; Θα την κεράσει ένα σουβλάκι αλλά θα την κεράσει. Βγάζει 7.000 θα την πάει για σούσι. Σε αυτό λοιπόν κόλλησε ο Λιάγκας, μετά είδε και τα δημοσιεύματα και είπε αυτά που είπε. Δηλαδή με όποιον βγαίνω έξω σημαίνει ότι τα’ χω κι’ όλας

Όσο για το αν αυτές οι σχέσεις έχουν και τα όμορφά τους;

«Έχουν και τα πολύ άσχημά τους αλλά δεν είναι τώρα η ώρα να τα πούμε. Όλοι νομίζουν πως περνάς ωραία σε τέτοιες σχέσεις αλλά πολλές φορές περνάς πολύ πιο άσχημα από όσο νομίζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιάγκας: «Η Αραβανή και στην Ειδομένη να πάει, σε εφοπλιστή θα πέσει πάνω!»

Hλίας Βρεττός-Φελίσια Λαπάτη: Χώρισαν!«Τον έδωσε» οn air ο Γιώργος Λιάγκας